(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

We kennen allemaal wel van die verhalen van whizz kids die op hun 13e een internetbedrijfje beginnen en tien jaar later miljonair zijn. Welnu, binnen de cannabiswereld hebben we er ook zo eentje: Ben Milstein. Nog geen 30 jaar jong/oud maar in het bezit van een fantastische verzameling peperdure, glazen bongs die in een museum niet misstaan. Al is het maar vanwege de prijzen van de kunstwerken, die soms enkele tonnen bedragen!

Uit de hand gelopen verzameling

Ben proost maar weer eens op de aan- of verkoop van een superbong…

Het begon allemaal met een verzamelhobby van Ben. Hij is namelijk zeer gecharmeerd van high art glazen bongs. Ware met de hand gemaakte kunstwerkjes die Ben dus graag in huis haalde met geld dat hij als investeerder binnen harkte. Blijkbaar ook in zulke hoeveelheden dat ie binnen no time zoveel super-de-luxe bongs bezat dat hij in zijn woonplaats New York maar een kunstgalerie startte.

Daar in galerie Grey Space Art kan hij zijn gestaag groeiende bong-collectie laten zien, maar ze ook weer – voor nog meer geld uiteraard – verpatsen aan kunst/cannabis liefhebbers.

LEES OOKBongzilla, de 7 meter hoge bong (wereldrecord)!

Enorme bedragen

En die tellen soms bedragen neer voor een glazen blow-attribuut (om het eens onaardig te versimpelen) waar je ook een leuk appartement in de stad van kan aanschaffen. Aan het topstuk van Ben’s verzameling hangt zelfs een prijskaartje van 300.000 dollar…

Welnu, kopen kunnen we zo’n bong natuurlijk niet – en we zouden er anders wellicht ook nooit echt mee durven te blowen, want stel dat de hond op tafel springt en je pijpje van drie ton kapot kwispelt.

Maar gratis kijken en watertanden van zoveel bong beauties, dat kan natuurlijk. Top 10 high class bongs komt er nu aan!

De 10 mooiste bongs van Grey Space Art

 

(advertentie)