(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zelf zijn de agenten van het politiekorps Cranendonck en Heeze-Leende er maar wat trots op: de ‘honderden’ wietplanten die ze hebben gevonden in de maïsvelden. Dat ging gepaard met een peperdure helikoptervlucht plus de inzet van een hoop manuren, dus je kan sowieso stellen: de maïswiet wordt duur betaald dit jaar!

Helikopter

In Limburg is de politie er vanwege de kosten al lang mee opgehouden om met helikopters te zoeken naar wat verdwaalde buitenwietplantjes tussen de maïsstengels (daar zetten de boeren nu zelf maar drones in), maar in Brabant klotst het belastinggeld blijkbaar nog altijd tegen de plinten.

Neem Cranendonck. De plaatselijke hermandad kreeg daar een belletje van een verklikker, die meldde dat er ergens hennep tussen de maïs groeide. Om die verschrikkelijke misdaad (letterlijk) met wortel en tak uit te roeien besloot de dienstdoende agent een helikopter erbij te halen:

Hartstikke leuk allemaal natuurlijk, zijn die gasten er ook eens uit nietwaar? Jammer alleen dat zo’n vlucht met de politiehelikopter om en nabij de 12.000 euro per keer kost, ofwel 12K belastinggeld! Maar hé, daar krijg je ook wel wat voor terug.

Neem dit ‘hennepveldje’ dat dankzij alle politiegeweld toch maar mooi is opgerold en waarover een trotse brigadier Leo de Waard het volgende twittert:

En uiteraard is ook het manmoedige korps Cranendonck apetrots op hun geweldige bijdrage aan een veel veiligere maatschappij, hetgeen ze ook al via Twitter met het grote publiek delen:

Wederom indrukwekkende hoeveelheden wietplanten nietwaar? Nou ja, we zijn blij voor de politie in Cranendonck dat ze met man, macht en een helikopter erin geslaagd zijn om de wereld te ontdoen van honderden levensgevaarlijke … eh, planten.

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)