(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als je ooit een goede Power Plant top gerookt hebt – en dat heb je waarschijnlijk – zal je verrukt zijn om te lezen dat het old school toppengeweld nu ook met een autoflower bereikbaar is. Auto Power Plant bloeit vanzelf maar verder kun je rekenen op potente en ouderwets vette toppen en een aantrekkelijke blad/bud-verhouding.

Wie al wat langer zijn eigen cannabis kweekt, die heeft waarschijnlijk ook wel een of meerdere rondes met Power Plant gedraaid. Toen Power Plant in 1997 voor het eerst het levenslicht zag, werd de wietsoort vrijwel direct razend populair. En niet alleen toen maar ook in de jaren daarna, en ook niet alleen onder kwekers maar zeker ook onder coffeeshopbezoekers.

Je hoeft niet lang na te denken waarom, want de redenen van het grote succes van Power Plant liggen voor de hand. Kwekers hebben er een uitermate goede en snelle cannabisproducent aan, en cannabisliefhebbers genieten van heerlijke zoete en potente wiet. Het feit dat Power Plant vandaag de dag nog steeds zo populair is dat er coffeeshops zijn die niets inkopen wat geen Power Plant is – eerlijk waar! Dat zegt eigenlijk al genoeg.

Auto Power Plant

Terug dus naar de nieuwe Auto Power Plant, waarover deze beschrijving uiteindelijk gaat. Dit is de automatisch bloeiende versie van de oorspronkelijk Zuid-Afrikaanse cupwinnaar. Als autoflower is Power Plant eigenlijk nóg makkelijker te kweken, én is ze ook zeer geschikt om dat buiten te doen. De soort groeit in slechts 12 weken van zaad tot grote autoflower met dikke en compacte toppen.
Natuurlijk wordt een autoflower nooit zo groot als een fotoperiode-gevoelige wietsoort, maar deze maakt haar naam toch waar met een behoorlijk formaat.

Kwalitatief doet Auto Power Plant niet onder voor de originele ‘koningin van de Nederlandse coffeeshops. Haar toppen hebben zeker voor een autoflower een mooie blad/bud-verhouding, en dat betekent natuurlijk veel bud, en weinig blad. Het THC-percentage is zeer hoog, dus je kunt dezelfde ouderwetse punch verwachten die een goed gekweekte Power Plant van welleer je geeft.

3 + 3 / 7 + 7

Breng jezelf daarom met deze moderne autoflower, terug naar het tijdperk waarin het allemaal begon in Nederwietland. Auto Power Plant is een uitstekende keus om juist dit jaar buiten te kweken, want Dutch Passion verdubbelt nu het aantal zaden dat je besteld, zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen! Bestel je dus 3 zaden, dan krijg je er gratis 3 bij. En ga je voor een verpakking van 7, dan krijg je 7 gratis zaden!

  • Soort: sativa dominante autoflower
  • Genotype: Power Plant, ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 12 weken van zaad tot oogst
  • Geur/smaak: indringend, sterk, aards, zoet, hars/naaldbomen
  • Effect: heldere high, licht euforisch, blij en creatief
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion Seeds
(advertentie)