(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Voordat het écht te heet wordt op zolder, perst onze Claude er nog één laatste kweekronde uit. In de ene tent staan Power Planten en de ander is gevuld met Mac 1, Alien OG en Skywalker OG. De Power Planten staan al even op 12/12 en beginnen nét aan hun bloeifase. 

Hey hey, hier zijn we weer. Het is vandaag zondag, de dag na 420 😁 Hopelijk heeft iedereen een mooie cannabis feestdag beleefd zoals hij of zij zelf in gedachte had 😊 Ik heb in ieder geval een lekkere joint in m’n hand, en die is gevuld met de Serious Kush 🤤🤤🤤🤤🤤 Naast me staat een glas vruchtensap en daar gaan we weer! 😁

Power Plants

We zullen beginnen bij de Power Plant dames. Die staan al even op het 12/12 lichtschema, en dat is ze zeker aan te zien. Ze strekken mooi naar boven, en hier en daar is al een beginnend topje te zien 😊 Vanaf maandag begin ik dan ook te tellen en dan gaat week één van de zichtbare bloei in. De Power Plants zullen ongeveer een dag of 12 in de ‘overgang’ hebben gezeten.

Ze staan er gelukkig bij en groeien allemaal mooi gelijkmatig 😊 Ik had niets minder verwacht van een echte old school strain als Power Plant. Het is net als sommige van de old school soorten bij de Serious Seeds ronde, ik zie al veel mooie gelijkenissen 😁

Mac ’n Kush

Dan de Zamnesia dametjes, te beginnen bij de Mac 1 😁 Die schieten mooi door en worden mooie bosjes. Ik ben dan ook aan het twijfelen (zoals gewoonlijk 🙄🙈🤣🤣🤣) of ik ze mss nog niet in bloei zou zetten deze maandag, of zal ik nog een weekje wachten? Nou ja, we zien wel 🤣 maar ze groeien alleszins mooi en goed door.

Dan de Alien OG dametjes. Da’s eigenlijk net hetzelfde verhaal en ook de Skywalker OG dames groeien allemaal mooi door. Het zijn allemaal dikke bosjes in de maak. Ik zal ze ook niet toppen want dan moet ik er nog een paar weken bij rekenen, en we willen echt wel klaar zijn voordat het te heet wordt hier op zolder.

In juni wil ik dan een van de tenten naar een frissere verdieping verhuizen, aan de noordkant van het huis. Daar zal ik dan een nieuwe ronde starten voor SeedStockers die me hebben verrast met een mooi pakketje 😊 Ik weet niet of ik er hier uitgebreid over zal schrijven maar ik zal er sowieso wekelijks op mijn Instagram pagina foto’s van posten. Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen het groei- en bloeiproces dan daar volgen.

De Zamnesia dametjes zullen in ieder geval niet lang meer in de groeiperiode blijven 😁

Techniek in de tenten

Dan even de technische kantjes van het verslag 😁 In de Power Plant tent is het overdag tussen de 21 en 25 graden Celsius, en ’s nachts ongeveer 16 graden. De luchtvochtigheid is rond de 60% en de 600/650 Watt LED draait op vol vermogen. In de Zamnesia tent is het overdag tussen de 21 en 26 graden Celsius, en ’s nachts tussen de 16 en 17 graden. De luchtvochtigheid is hier 73% en de 600/650 Watt LED draait ook hier op vol vermogen. Dat kan ook niet anders want de dimmer is kapot 🙄

Zo, dit was het weer voor vandaag. Geniet van de plaatjes van deze week 😁

Groene groet, Claude Pouche 🙏

(advertentie)