(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zin in een lekkere bonkige indica in je kweektent de volgende ronde? We hebben nu namelijk een hele vette voor je die luistert naar de naam Zombie Kush. Het gaat om een dikke indica dominante kruising met genen van Lavender, Amnesia en Bubba Kush. 

Je kunt erover soebatten of het, met het oog op medicinaal gebruikers en de politiek, wel zo slim is om een wietsoort Zombie Kush te noemen. Maar mensen kinderen, deze strain is wel ontzettend vet en dat vraagt toch om een bijbehorende naam. Echt, een zombie zal je van het roken van de wiet niet worden, maar de naam is wel helemaal in lijn met die van het zadenbedrijf die ze maakte: Ripper Seeds.

Zombie Kush is een heerlijk stinkende hybride die alles in huis heeft om een regelrechte kaskraker te zijn. De bloeifase is met een dag of 60 lekker kort, de trichoomproductie ligt hoog en ook de opbrengsten van Zombie Kush zijn gewoon heel goed. En in tegenstelling tot echte zombies ziet deze plantaardige zombie er prachtig uit.

Wanneer je cannabiskruisingen maakt, weet je op voorhand niet altijd wat je kunt verwachten. Tuurlijk, sommige eigenschappen zijn te voorspellen maar echte juweeltjes ontdek je als zadenmaker vaak per toeval. Nu willen we natuurlijk niet zeggen dat Zombie Kush een lucky shot was, maar dat het zo zou uitpakken toen ze een Lavender/Amnesia kruising met een Bubba Kush bestoven hadden ze waarschijnlijk zelf ook niet kunnen voorspellen. Zombie Kush scoort punten bij kushfanaten door een dik uiterlijk, indringende geur en overvolle smaak en heeft dan ook de nodige cups op haar naam.

De hybride groeikracht is duidelijk te merken in Zombie Kush. Een opmerkelijke groeisnelheid die je maar weinig tegenkomt. Na 55 tot 60 dagen gebloeid te hebben is haar bloeicyclus voorbij en kun je de vruchten van je kweekwerk plukken. Met zo’n korte bloeifase blijft er tijd over voor om wietplanten wat langer te laten groeien, wat dan ook aangeraden wordt voor deze heftige hybride.

Wanneer je aan het einde van je kweekcyclus, welverdiend van deze soort geniet, toont ze je haar ware aard en snap je onmiddellijk waarom Ripper Seeds uiteindelijk toch niets anders kon dan haar Zombie Kush te noemen. Het effect slaat, nee hakt er snel in en is goed voelbaar als een totale ontspanning in het lichaam. Als een zombie rondlopen zul je alleen niet, de kans is namelijk veel groter dat je gewoon blijft zitten waar je zit en je niet verroert. Zombie Kush is een perfecte pijnbestrijder en een heerlijk slaapmutsje.

  • Soort: indica dominante (80%) hybride
  • Genetica: Lavender x Amnesia (Sideral), Bubba Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 55 – 60 dagen
  • THC: hoog
  • CBD: laag
  • Zadenbedrijf: Ripper Seeds
  • Verkrijgbaar bij: Zamnesia.nl
(advertenties)