(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Vette pech voor een creatieve buitenwiet-teler in een natuurgebied tussen Zevenkamp en Nesselande. Hoewel hij zijn 75 jongedames op een uiterst lastig te vinden en idem dito te bereiken plekje plantte, wist wijkagent Arco Keijzer er toch een voortijdig einde aan te maken. Met behulp van nota bene de fokking Zeehavenpolitie!

 

Goed verstopt maar net niet goed genoeg

Wat de wetshandhavers allemaal niet doen om wat planten uit de grond te kunnen trekken. Neem nu dit geval van afgelopen donderdag in de buurt van Rotterdam. Daar ruikt of ziet Arco Keijzer, de wijkagent in Nesselande, wietplantjes op een plek waar die niet horen, namelijk in de natuur.

Maar het is niet een kwestie van eventjes ernaartoe lopen en de dames uit de grond trekken, daarvoor zijn ze dus te kunstig en creatief verstopt in dit natuurgebied tussen Zevenkamp en Nesselande.

Zeehavenpolitie rukt uit voor 75 wietstekken

Nee, in zijn eentje kan de wijkagent het niet afhandelen. Hij schakelt de hulp in van collega’s van de Zeehavenpolitie! Die zijn immers met Rotterdam als thuishaven nooit ver weg. Of het opruimen van net aangeplante – ook dat nog! – wietplantjes tot het takenpakket van de Zeehavenpolitie behoort weten we niet, maar aangezien wiet zo’n beetje tot volksvijand nr.1 is verklaard door de overheid komen de mannen rap opdraven, in hun speciale ik-kan-door-water-lopen-pakken.

Op Instagram doen ze verslag van het avontuur, onder de droge begeleidende tekst ‘De Zeehavenpolitie heeft onlangs ondersteuning geboden aan de wijkagent van Rotterdam-Nesselande bij het onderzoek naar een mogelijke Hennepplantage in een natuurgebied’.

Geen gevaar is onze dienaren van de wet te groot, manmoedig banen de heren zich een weg naar de 75 piepjonge wietplantjes:

Victorie voor de verbieders

Na alle gevaren overwonnen te hebben, is dit dan waar het allemaal om gaat (schrik niet hoor:)

 

(advertenties)