(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Na 4 dagen en 20 minuten duisternis voor de autoflowers was het tijd om de dames te drogen. K&P halen hun eerste oogst binnen. Met een pief op de lip werden de dames getrimd om opgehangen te worden. De duisternis heeft de dames verrijkt met een dikkere laag hars. Voor dat we inzoomen op de laatste foto’s van de outdoor-auto’s, nemen we jullie mee op een tochtje in de kas. Kortom vandaag veel fotos van de ervaringen uit Tuinesië.

FRIESE EEND – Vooruitblik in de kas

zijaanzicht voor we de eindproducten bekijken

We delen dan ook dit zijaanzicht met jullie. Het klimaat ligt een aantal graden hoger dan buiten, tenzij we natuurlijk de luikjes open zetten. ze ontwikkelen dan ook door in regenachtige dagen. De planten leken totnogtoe vrij schraal door het vele afbinden Maar nu de takken gebogen, gebonden, gefimmt en getopt zijn is er wel degelijk verschil waar te nemen.

De planten zijn gevormd zoals we ze wilde hebben. Ze nemen de gewenste posities aan en benutten hun gevormde vorm optimaal. Hier aan zien we dat een goede bonsai loont. We wachten nog even met de overdosis aan info naar je te smijten, die we vergaard hebben over de voor ons nieuwe manier van kweken. Voor nu laten we jullie achter met de plaatjes vol plezier.

De eerste oogst

De eerste dikke toppen werden zonder additieven geoogst, heerlijk zo een puur natuurlijk product als eerste oogst van het jaar. We hebben besloten om de dames om te kappen omdat ze almaar nieuwe bloei bleven aanmaken. Bij een enkeling was er een overrijp topje waar te nemen. We hebben dus op tijd in gegrepen.

bkeu invader met haze 2.0 op de achtergrond

Blue invader

De blue invader is de meest volle autoflower, we zien dat deze dame echte indica eigenschappen uitsraalt. We worden dan ook enthousiast van haar dikke toppen en rijke harslaag. Foto’s zeggen meer dan woorden dus bij deze:

blue invader

ABS

Autobrooklynn

De autobrooklynn sunrise dames hebben de lekkerste geur, zoveel is zeker, een zoete plakkerige harslaag om je vingers bij af te likken. Ook zien we 2 verschillende fenotypes naar voren komen bij de dames. Een interessant gegeven.

Haze 2.0

Deze dame doet er extra lang over, ze heeft dan ook een haze invloed, ze is echter wel met de week voller aan het worden en de authentieke haze geur begint ook steeds meer tot zijn recht te komen.

Over 2 weken zullen we jullie dan ook om de oren slaan met nog meer foto’s. Danwel van onze eerste oogst, ook de opbrengst van de struikjes zal dan aan bod komen. Wat we jullie nog willen meegeven zijn een aantal foto’s van de sjamaan. Net als onze eigen planten zijn ook deze dames gefimmd, het is dan ook prachtig om de hoofdtoppen in vier te delen. Ook hier wordt er puur natuur gekweekt.

Ten slotte willen we jullie de kleinste autoflowers van allemaal voorstellen: de curasaus!

image

Dit was een heerlijke joint. Ach ja, we kunnen immers zeggen dat we een hele plant hebben gerookt in 1 joint 😉

Dan nog het nummer van de week: ‘Ganja Babe’ van Micheal Franti. Voor nu een groene groet en tot over 2 weken! Let op; de video zelf begint na dertig seconden op YouTube dus denk niet dat het alleen prima audio is 😉

(advertenties)