(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het is om onduidelijke redenen komen overwaaien uit de VS, waar de dag na Thanksgiving bekend staat als Black Friday. Maar aangezien wij ook dol zijn op kortingen, nemen de Lage Landen het shopping fenomeen  gewoon over, maar dan zónder de kalkoenen-massamoord de dag ervoor. Een selectie van de spectaculaire acties van CNNBS-adverteerders!

Namaste Vapes

Sinds kort ook actief op de Nederlandse en Duitse markt: het van oorsprong Canadese beursgenoteerde bedrijf Namaste Technologies. Met hun Nederlandse site NamasteVapes.nl pakken ze uiteraard flink uit rondom Black Friday. Tot en met maandag – nog zo’n shop-je-rot-dag die in Noord-Amerika bekend staat als Cyber Monday – krijg je 30 procent korting op hun assortiment.

Die korting geldt dan weer niet voor een aantal A-merken onder de vaporizers zoals Storz & Bickel, Pax en Firefly. Maar niet getreurd, want juist die absolute verdamper-toppers zijn vier dagen lang spectaculair afgeprijsd. Neem de ‘Mercedessen onder de vaporizers’, de Mighty en de Crafty van het Duitse Storz & Bickel. Die zie je echt nooit ergens afgeprijsd, maar tijdens dit Black Friday weekend dus wél bij Namaste Vapes. En dan tik je echt flink wat euros minder af. Bovendien krijg je er ook nog een gratis aluminium grinder bij ter waarde van 29,95 euro.

Voor alle aanbiedingen check HIER hun website, of click op hun advertenties op CNNBS en Mediwietsite!

Sensi Seeds

Ook bij het oer-Nederlandse Sensi Seeds is het het hele weekend – van Black Friday tot en met Cyber Monday, ofwel van 23 tot en met 26 november – een waar kortingsparadijs voor de cannabis liefhebbers.

Yep, je ziet het goed: 50 procent korting! En niet alleen op de eersteklas wietzaden van het Amsterdamse bedrijf, ook voor alle CBD-producten en hun food-artikelen betaal je het hele weekend slechts de helft van de normale prijs! Check HIER hun site, of click op een van hun advertenties op CNNBS en Mediwietsite.

Amsterdam Genetics

Ook bij Amsterdam Genetics krijg je korting op hun genetica: er tikt een handig klokje terug op de website zodat je nooit kan zeggen dat je niet wist hoe lang je nog kon profiteren van de 20 procent discount op al hun voortreffelijke wietzaden!

Seed Stockers

Yep, ook Seed Stockers doet mee aan de Black Friday madness. En niet te zuinig ook, kijk maar:

 

Inderdaad, ook bij Seed Stockers ben je dit weekend klaar voor half geld! Check HIER hun site of click op hun advertentie op CNNBS.

Hempishop

Bij CBD-specialist Hempishop geen Black Friday maar Green Friday. Wel het hele weekend lang natuurlijk:

Om te profiteren van 10 procent korting, surf je HIER naar de site of je clickt op de Hempishop advertenties op CNNBS en Mediwietsite.

Zamnesia

Natuurlijk ook kortingen pakken op de site van Zamnesia, waar je terecht kunt voor smart en headshop producten en voor wietzaden. Afijn, te veel om op te noemen, check zelf maar waar je je slag wilt slaan:

En inderdaad goed gezien, hier loopt de Black Friday gekte zelfs tot en met dinsdag! Surf HIER naar hun site of click op hun advertentie op CNNBS.

Azarius

Bij Azarius doen ze het sowieso altijd nét effe anders en origineler, dus pakken ze daar uit met vier dagen lang 17 procent korting op hun gehele smartshop assortiment.

Als je dus echt smart bent sla je HIER je slag, of je clickt op hun advertenties op CNNBS en Mediwietsite.

Grasscompany

Tot slot naar Brabant, waar The Grasscompany ook lekker uitpakt rondom Black Friday en Cyber Monday. Zo krijg je 25% korting op alles (m.u.v. tabak en E-roken) en alles is heel veel bij TGC, dat duizenden artikelen heeft in de smart, head en seed shop!

Je kunt HIER hun site checken, of je clickt op een van de advertenties op CNNBS en Mediwietsite….

[openingsbeeld: Danler/Shutterstock]
(advertenties)