(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Acteur Woody Harrelson is al lang fervent voorstander van legalisering van cannabis. En hij ziet er klaarblijkelijk ook wel brood in om een medicinale cannabis apotheek te gaan runnen op Hawaï, want de filmster is 1 van de 66 mensen die een officiële aanvraag daarvoor heeft ingediend!

Cannabis apotheken op Hawaï

Afgelopen vrijdag maakt The Hawaii Department of Health de lijst met gegadigden bekend, met daarop dus 1 verrassende naam: Woody Harrelson. De 54-jarige acteur wil graag een licentie voor een medical marijuana dispensary in het Honolulu district. In juli van dit jaar gaan de wietapotheken op Hawaï open, nadat de kiezers er vorig jaar een wet aannamen die de komst van acht bedrijven met licenties op de eilanden mogelijk maakt.

Woody Harrelson

Harrelson – die je hierboven aks stoner ziet in een hilarische video van Saturday Night Live – deed de aanvraag met zijn bedrijf Simple Organic Living. In april maken de autoriteiten van de Amerikaanse staat bekend wie de gelukkigen worden die op Hawaï een medicinale cannabis apotheek mogen openen. Wanneer je een licentie krijgt toegewezen mag je volgens de wet twee wietkwekerijen openen en twee verkoopwinkels. In totaal komen er dus 16 wietapotheken op 4 verschillende eilanden.

Alle gegadigden moeten vooraf 1 miljoen dollar in cash geld bezitten, plus 100.000 dollar voor elke apotheek locatie. Tevens moeten ze minimaal 5 jaar op Hawaï wonen.

 

(advertenties)