(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

ROLLING STONED TOP 50 #15   We kruipen steeds dichter naar de 10 best gelezen RollingStoned artikelen toe met deze allerlaatste post van 2014. En die is voor de vrouwen. Heerlijke wezens zijn het, en ze komen ook steeds vaker openlijk uit voor hun cannabisgebruik. Logisch ook, want wiet is juist heel goed voor vrouwen! Het emancipeert, verlicht maandelijkse pijnen, geneest, ontspant, socialiseert en windt vrouwen ontzettend op. Bovendien zijn blowende vrouwen ontzettend sexy! Hier is onze nummer 15 van 2014, met acht goede redenen waarom wiet goed is voor vrouwen, verplichte kost voor iedereen die een vrouw kent of is.

top50-15

Cannabisgebruik werd lang gezien als een mannending, terwijl het juist voor vrouwen heel veel goeds te bieden heeft. Vrouwen als Rihanna en Miley Cyrus zijn supertrots om blowers te zijn. Hier 8 redenen waarom wiet goed is voor vrouwen, steek tijdens het lezen van dit artikel gerust een jointje op. 

1. Blowen is emanciperen

Cannabis girls als Rihanna, Lady Gaga en Miley Cyrus, Joan Rivers, Whoopi Goldberg, Maya Angelou, Oprah, Paris Hilton, Kirsten Dunst, Madonna, Cameron Diaz en zelfs Sarah Palin schudden het oubollige idee dat blowen alleen voor mannen is van zich af. De tijd dat wiet alleen weggelegd was voor mannen als Cheech & Chong, Armand en Snoop Dogg ligt ver achter ons. Er zijn steeds meer trotse blowende en bovendien bekende vrouwen. Wiet is voor iedereen!

Miley Cyrus aan de bong

Miley Cyrus aan de bong

 

2. Wiet verlicht maandelijkse pijnen

Wiet kan de maandelijks terugkerende krampen en hoofdpijn van menstruatie bij vrouwen verlichten. Ook vermindert het de stress van premenstrueel syndroom (PMS). Hier zijn vijf wietsoorten die goed helpen tegen PMS (en meer informatie).

pms

3. Wietolie kan borstkanker genezen

Onderzoekers hebben ontdekt dat cannabidiol (CBD) uit wietplanten, het vermogen heeft om het gen dat verantwoordelijk is voor uitzaaiingen van een agressieve vorm van borstkanker die “Triple-negatieve borstkanker” genoemd wordt, uit te schakelen. Lees: Wietolie geneest borstkanker voor meer informatie.

studies-show-marijuana-prevents-breast-cancer-article-thcfinder

4. Tijd voor jezelf

Van vrouwen wordt tegenwoordig veel meer verwacht dan van mannen. Ze zijn moeders, maken carrière, hebben vaak een druk sociaal leven en moeten er nog fris, mooi en liefst sexy bijlopen ook. Het is vaak moeilijk voor vrouwen om tijd voor zichzelf in te plannen, wiet kan helpen een moment voor jezelf te nemen en je even helemaal op te laden.

!cid_ii_145ac1dd33916806

 

5. Wiet is als viagra voor vrouwen

Cannabisolie is een heerlijk glijmiddel dat sex daardoor sowieso al extra lekker maakt voor vrouwen. De cannabinoïden uit de olie kunnen door massage via de vagina worden opgenomen, waardoor vrouwen tot zinderende hoogtepunten komen! Foria is speciaal voor deze toepassing ontwikkeld maar hier helaas niet verkrijgbaar, zelf maken kan gelukkig wel. Lees ook Blije vagina’s met cannabisolie.

wietvagina

6. Blowende moeders hebben socialere baby’s

Niet meteen naar de coffeeshop gaan rennen en jezelf als zwangere vrouw een slag in de rondte blowen, maar toch. Een onderzoek van Melanie Dreher, (hoofd kraamzorg aan het Rush Medical Center in Chicago) toonde aan dat baby’s van vrouwen die tijdens de zwangerschap flink blowden in een aantal opzichten beter waren dan baby’s van vrouwen die niets gebruikten. Ze waren socialer, beter in slapen en leren lopen, gemakkelijker te benaderen en hadden minder last van stress gerelateerde angst. Meer informatie.

 

7. Cannabinoïden van nature in borstmelk

Cannabinoïden komen van nature voor in borstmelk. Dat zijn lichaamseigen cannabinoïden. En cannabis is de enige bron van plantaardige cannabinoïden ter wereld. De stoffen zijn extreem belangrijk voor de ontwikkeling van baby’s. Meer informatie.

baby nursing

8. Blowende vrouwen zijn sexy!

Een lekker stuk is altijd mooi, maar een sexy vrouw die mannen onder de tafel kan blowen is van een heel ander kaliber! Vraag het maar eens aan je mannelijke vrienden. Cannabis girls kunnen stoned worden met de mannen of high met hun vriendinnen. Mannen houden van blowende babes! Meer informatie 😉

igotbut

 

(advertenties)