(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De chronisch zieke Evelyn Volante gebruikt medicinale cannabis om de problemen die ze heeft met haar spijsvertering te verlichten. Politieagenten deden bij haar een vernederende inval en vonden de immense hoeveelheid van… – tromgeroffel – 1 gram wiet!

Evelyn is een chronisch zieke patient uit Engeland die lijdt aan sprijsverteringsproblemen. Ze heeft een medische verklaring en gebruikt wiet om de symptomen van haar ziekte mee te verlichten.

Vernederende inval

Op zondag 27 juli vielen de vijf cops Evelyn’s met veel machtsvertoon haar huis binnen. De vangst: 1 gram wiet. Evelyn zegt dat de inval vernederend was en frustrerend was. Sinds de inval kon ze niet meer aan haar medicijn – wiet dus – komen met als gevolg dat ze in een week tijd enorm afgevallen is. Voor de inval woog ze 48 kilo. Dat gewicht zakte door het gemis van haar wiet naar 42 kilo. In een week tijd raakte ze dus maar liefst 6 kilo kwijt. Kilo’s die ze duidelijk niet kan missen!

img6423uk2

1 Gram wiet. De hoeveelheid die de politie bij de vernederende inval vond

Verslechterende gezondheid

De wiet geeft Evelyn eetlust, onderdrukt haar misselijkheid en zorgt ervoor dat ze minder pillen hoeft te slikken. Evelyn is namelijk zo ziek dat ze naar schatting zo’n 140 pillen per dag moet slikken. Haar dokter, Simon Travis zegt dat cannabis beter gereguleerd dan verboden kan worden. Er zijn goede bewijzen dat cannabidiol in cannabis ontstekingsremmend werkt, het is meer dan een pijnstiller, zegt Travis.

Er zijn plannen om ook in Engeland medicinale cannabis toe te staan maar dat kan nog wel even duren. Evelyn kan daar in ieder geval niet op wachten want haar gezondheid wordt niet beter, die verslechtert alleen maar.

 

 

(advertentie)