(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Heb je weleens gehoord over de gezonde werking van het sap van rauwe wietbladeren? We hebben er al vaker over geschreven maar nog nooit zoals in het verhaal van John Kohler. Hoewel je zelfs van rauwe wiettoppen niet erg stoned zou kunnen worden, ontdekte hij namelijk een manier om alleen van wietbladeren knetterstoned te worden!

John Kohler is geen typische stoner die graag een beetje high wordt. Eigenlijk is hij helemaal geen stoner maar een fanatieke pleitbezorger van gezond eten en je eigen groentes kweken. Hij runt het videokanaal GrowingYourGreens waar het voornamelijk over het kweken van gezonde groenten gaat. Normaal gesproken hebben wij het op RollingStoned ook wel eens over groenten kweken maar in dit geval zit er geen enkele dubbelzinnige betekenis aan het woord groenten.

Stoned van wietblaadjes?

Omdat John ook een voorstander is van het rauw juicen van wietbladeren is hij dat gaan doen. En per toeval ontdekte hij toen iets dat de wereld van de cannabis weleens op zijn kop zou kunnen zetten. Dat is als het waar is natuurlijk, want we moeten eerlijk zijn: zelf hebben we het nog niet geprobeerd. John maakte een lekker wietblad-sapje voor zichzelf en voegde hier voor de smaak wat lekker sappige sinaasappels en verse eigengemaakte kokosmelk aan toe. Normaal gesproken zou je van rauwe wiet dus niet erg stoned worden omdat de THCa (THC zuur zeg maar) pas actieve THC wordt wanneer het wordt verhit. Buiten dat had John alleen de bladeren genomen met hier en daar misschien een klein topje dus kon hij het sap rustig drinken zonder bang te zijn dat hij er stoned van zou worden (sommige mensen houden daar nu eenmaal niet van, maar dat terzijde). Althans dat dacht hij…

stoned

John (rechts) en zijn vriend Josh Cunnings die heerlijk high van de rauwe wietsap is

John vond het zelf maar niks, maar is dus 10 uur lang knetterstoned geweest van het sapje! Om er zeker van te zijn dat het niet aan hem lag probeerde hij het zelfde recept een dag later ook uit op een van zijn vrienden die een dagelijks blower is. Een gezonde Amerikaanse jongen zeg maar 😉 Ook die werd dus apestoned van het sapje en zegt zelfs dat het de lekkerste buzz is die hij ooit van cannabis heeft gehad!

What the f*ck!?

Hoe het precies kan dat John en zijn vriend zo high als een Vlaamse papegaai werden van de rauwe wiet moet nog worden onderzocht maar waarschijnlijk heeft een reactie van de cannabinoiden met het zure citrusfruit en de kokosnoot ervoor gezorgd dat de THCa in de wietbladeren werd geactiveerd.

Of iedereen nu meteen overstapt van een jointje op sapjes, dat denken we niet, maar wij gaan het in ieder geval wel eens proberen. Het zou natuurlijk wel mogelijkheden bieden dit, met een lekker sapje in je hand heeft in ieder geval niemand door dat je lekker high aan het worden bent. En de prijs van je roes of medicijn kan wellicht ook wat naar beneden want bladeren? Daar heeft een wietplant er genoeg van. Of wat te denken van wat dit kan betekenen voor een land als Oostenrijk, waar niet-bloeiende wietplanten volkomen legaal zijn? Blowers duiken in ieder geval gegarandeerd vaker de kroeg in met dit drankje op de tap!

Hier de video van John over het stonede wietbladeren recept, hij duurt even maar check het uit!

 

(advertenties)