(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Hij heeft tot nu toe pas twee cannabis video’s gedropt in krap een jaar tijd, maar het zijn dan wel gedegen en informatieve werkstukjes van eigen bodem – want Filav is op en top Nederlander. Hij heet dan eigenlijk ook Jochem van der Linden. Ondanks zijn beperkte productie heeft de Haarlemmer toch al 2,4 duizend abonnees. Dat zal te maken hebben met het onderwerp van zijn vlogs: wietolie.

Een groot deel van het hele wietolie-verhaal speelt zich namelijk nog steeds af in de underground, omdat onze achterlijke overheid olie met THC erin beschouwt als een verboden harddrug. Dat de halve wereld er medicinaal baat bij heeft en tal van landen en staten ook de olie mét THC erin hebben gelegaliseerd, dringt niet tot de fossielen van VVD, CDA en ChristenUnie door. Gelukkig zijn we een volkje dat burgerlijke ongehoorzaamheid niet uit het woordenboek heeft geschrapt en kan je zonder veel moeite toch aan die geneeskrachtige wietolie met THC komen.

En anders maak je hem toch gewoon lekker zelf! Filav doet het deskundig voor en ook nog eens zonder verhitting! Ofwel wietolie maken op de koude methode, zoals hij het zelf noemt. “Daarmee heb ik al meerdere mensen heb ondersteund in hun ziekteproces (zoals kanker, parkinson e.d.)” En koud gemaakte wietolie schijnt nog een sterkere medicinale werking te hebben ook…

(advertenties)