(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Op 20 april (420, duh…) ging hij in Amerika al in première; Grow House is de nieuwste stonerfilm oftewel cannabiscomedy met – hoe kan het ook anders – rapper en ‘ganjapreneur’ Snoop Dogg. De film vertelt het verhaal van twee stoners die rijk proberen te worden van de groeiende Amerikaanse cannabis-industrie.

Hoofdrolspelers Pat (DeRay Davis, bekend van 21 Jumpstreet en GI Joe) en Darius (Lil’ Duval, bekend van Scary Movie 5 en Meet the Blacks) zitten op hete kolen. Ze zijn blut en de schuldeiser hijgt in hun nek. Ze zien echter een uitweg en hopen flink te cashen in Amerika’s bloeiende cannabis-industrie, zelf zijn ze immers ook niet vies van een lekkere blunt.

Snoop investeert in kweekoperatie

De twee helden regelen daarop de benodigde papieren voor een legale kweekoperatie. Met de wiet in het vooruitzicht weten ze zelfs Snoop Dogg ervan te overtuigen om te investeren in een peperduur optrekje in Bel-Air voor hun kweek-operatie. Jammer alleen dat onze helden geen enkele kweekervaring hebben. Hadden ze misschien toch eerst even wat van onze kweekartikelen moeten lezen want al doende komen ze erachter wat er allemaal fout kan gaan bij het runnen van een kwekerij…

Meer over deze hilarische stonercomedy weten? Check dan de Facebook, Twitter, Instagram of de officiele website GrowHouseMovie.com. Het was ten tijde van publicatie helaas nog niet bekend wanneer en of de film ook in de Nederlandse of Belgische bioscopen te zien zal zijn.

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)