(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het is (helaas) weer die tijd van het jaar waarin de politie meent keihard te moeten optreden tegen vreedzame burgers die een paar wietplantjes kweken voor eigen – al dan niet medicinaal – gebruik. Mensen die zich aan het gedoogaantal van maximaal 5 planten houden zien met lede ogen aan hoe agenten rücksichtslos hun buitentuintje vernielen, en dat dan ook nog een ‘hennepkwekerij’ durven noemen! Drie voorbeelden van het belachelijke optreden van de Nederlandse dienders anno 2017.

  1. Politie Hoefkade, Schilderswijk/Stationsbuurt/Rivierenbuurt

Eerst maar eens naar Den Haag, de stad waar onze besluiteloze politici bivakkeren. Van de plaatselijke politieagenten kan je dat laatste niet zeggen, maar je kunt wel gigantische vraagtekens zetten bij de ‘besluiten’ die ze maken: het ‘oprollen’ van kleine buitentuintjes met enkele wietplanten! Zoals wel vaker doen ze dan ook nog eens lollig op de sociale media, waar ze zo graag hun ‘successen in de drugsoorlog’ delen:

En dan ook nog als rasechte NSB’ers de woningbouwvereniging erbij halen. En voor wat? Nou voor dit dus:

2. Politie Hardinxveld – Giessendam

Ook in Hardinxveld – Giessendam maken de altijd over werkdruk klagende politieagenten er een potje van. Ze blijken niet eens goed te weten wat ons gedoogbeleid inhoudt, zo blijkt uit hun Facebook-post die ze over het vernielen van wat wietplantjes in achtertuinen wereldkundig maken:

Ook hier een ‘lollige’ kop boven een zielig stukje pesterij. Maar nergens wordt er over binnenplanten gerept in de inmiddels 41 jaar oude en volstrekt achterhaalde Opiumwet hoor. Soit. Waar ging het dan om in de tuintjes van Hardinxveld – Giessendam vraag je? Nou, om deze verontrustende wietkwekerij bijvoorbeeld:

3. Sliedrecht

Helemaal van de zotte maakt wijkagent Hans van Schaik het, die zijn prestatie van wereldformaat met de mensheid deelt via Twitter:

Wauw, 3 volwassen dames en 1 klein nakomertje! Nee, Nederland is weer een stuk veiliger nu Hans. Helemaal treurig is dat de eigenaar van deze gedoogde wietplanten – volgens Hans dus een ‘mini-hennepkwekerijtje’ haha – uit ellende zelf maar de planten heeft afgeknipt… Wat overigens niet verhinderde dat de man van de officier van justitie een waarschuwing aan zijn broek kreeg.

Kappen nou!

Tja. In deze tijden van (internationale) dreiging en nog steeds de nodige echte misdaad op straat zou je denken dat onze politiekorpsen wel wat anders aan hun drukbezette (*ahum) hoofd hebben dan met groot machtsvertoon kleine, vreedzame hobbykwekers te grazen te nemen. Maar niet dus, iedere zielige dag weer rukken de politiemensen in Nederland uit om in tuintjes van burgers te speuren naar… P-L-A-N-T-E-N.

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)