(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dat we er zelf niet opgekomen zijn. Een verdamper met niet één, maar twee kruidenkamers. De Haze Dual V3 is ’s werelds allereerste verdamper die het heeft, en waarmee je dus naar hartenlust kunt switchen. Combineer je favoriete wiet met een heerlijk concentraat of laad vast een extra bowl voor onderweg. Dubbeldik dampplezier gegarandeerd!

Het is trouwens niet dat ze ‘even’ een dubbelloops verdampertje in elkaar geknutseld hebben bij Haze Technologies, er is echt goed nagedacht over de Haze Dual V3. De unieke verdamper verdampt daardoor alles van kruiden tot olie en concentraten en heeft voor ieder product een eigen temperatuurinstelling zodat je altijd het beste uit je wiet of concentraat haalt. En de dubbele kruidenkamer maakt hem natuurlijk helemaal relaxed want daardoor kun je verschillende soortjes combineren en heb je altijd een extra gevulde bowl voor onderweg.

dual

Combineren

Ze hebben de tweede kruidenkamer meteen maar gepatenteerd bij Haze Technologies, want het kon wat hun betreft weleens ’the next big thing’ in verdamperland worden. Het idee van een tweede bowl lijkt wellicht simpel, maar als je erover nadenkt biedt het toch grote voordelen. Zeker nu er ook meer en meer bekend wordt over verschillende effecten van soorten met verschillende cannabinoïden-profielen. Zo zou je een bowl met een CBD-wietje kunnen vullen om die te combineren met een THC-knaller in de andere. Als je te stoned wordt, schakel je dan net zo makkelijk over naar de CBD bowl. Of wat denk je van de effecten van terpenen in combinatie met wiet? Vul een bowl met citroengras of lavendel en combineer dit met wiet en wissel naar hartenlust af tussen de twee damp-stations! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Verdampt alles!

Waar de meeste verdampers alleen met wiet overweg kunnen, en sommigen ook nog een beetje concentraat verdampen, kan de Haze Dual alles aan, dus ook e-liquids. Die elektrische sigaret kan dus ook meteen de deur uit. Alle benodigde accessoires die je nodig hebt worden meegeleverd, dus je hoeft er niets apart bij aan te schaffen, wat je ook wil verdampen, het kan in een van de twee kruidenkamers van de Haze Dual V3.

HAze-set

Om concentraten en e-liquids te kunnen verdampen, komt de Dual met verschillende gaasjes en roestvrijstalen bakjes. De meeste gebruikers verkiezen het conductiegaasje (open gaasje) voor kruiden, de gesloten bakjes werken erg goed met concentraten.

Dual Power

Je hoeft met deze verdamper nooit meer met verdampen te stoppen want hij heeft niet alleen twee kruidenkamers, maar ook twee batterijen en een dubbele oplader. Terwijl je dampt kun je de extra batterij dus opladen. Simpel en effectief. De opwarmtijd is 60 seconden voor de laagste temperatuur en 90 seconden voor de hoogste stand. Je kunt kiezen uit vier temperaturen: 185, 193, 199 en 213 graden Celsius.

De Haze Dual V3 kost 249 euro en is verkrijgbaar bij Vaposhop en Azarius.

Dubbeldamp ze!

 

(advertenties)