(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Tip je mooiste wiet rokende vriendinnen maar. Zij kunnen namelijk hun geld verdienen, simpelweg door er leuk uit te zien en … wiet te roken uiteraard. Je hoeft er niet eens voor naar Amerika want de wereldwijde wietwereld is groot genoeg voor 420 Nurses op ieder continent.

Je hoeft tegenwoordig echt geen kweker of coffeeshophouder meer te zijn om geld te verdienen met cannabis. En wanneer je een beetje een goed gelukte babe bent en niet spuugt op een jointje, wordt het je helemaal makkelijk gemaakt.

Word betaald om wiet te roken

Het enige wat je als zogeheten ‘bud babe’ maar hoeft te doen, is je aan te melden op het sociale netwerk van de 420 Nurses. Dat is een soort Facebook dat bevolkt wordt door mooie wietrokende meiden. Anders dan op Facebook kun je je liefde voor cannabis hier in alle openheid met je mede 420 Nurses delen. En er dus ook op een eerlijke manier wat geld mee verdienen! Het sociale netwerk is namelijk op zoek naar nieuwe ‘wiet-verpleegsters’ overal ter wereld. Je kunt vandaag nog beginnen.

Wietnetwerk voor cannabisgirls

420Nurses is in 2009 opgericht door een groep enthousiaste wiet rokende vrouwen. Ze wilden een sociaal netwerk waar mooie vrouwen zichzelf konden zijn én hun aantrekkingskracht konden inzetten om geld te verdienen in de cannabisbranche. Anno 2017 heeft het sociale wietnetwerk voor cannabisgirls duizenden leden die betaald krijgen om wiet te roken en modellenwerk.

Niets oneerbaars

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Dat is het toch niet, en wees maar gerust dames; je hoeft ook geen oneerbare dingen te doen. Nee, het gaat er maar om dat je enthousiast bent over cannabis, en een job als model wel ziet zitten. Cannabisbedrijven raadplegen de 420Nurses wanneer ze bijvoorbeeld een hostess nodig hebben tijdens een event, of een model om hun producten aan te prijzen.

Wil je ook wel een 420Nurse worden? Ga dan naar 420Nurses, meld je aan en begin vandaag aan je nieuwe leven als cannabismodel.

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)