(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Critical XL is een soort die je zou kunnen vergelijken met een Big Bud, Power Plant of misschien wel een Super Skunk. De soort is stabiel, oogst snel en extra large en maakt wiet kweken een feestje. De soort wordt enorm veel gekweekt, wij snappen wel waarom. 

Dit is nou typisch zo’n wietsoort waar iedereen mee uit de voeten kan, een allemansvriend in alle opzichten. Beginnende hobbykwekers halen er gemakkelijk mooie resultaten mee en wie deze plant tot het uiterste dwingt kan rekenen op zeer gulle oogsten. De wiet zelf heeft een mooie plakkende laag hars en een makkelijk zoet aroma dat bij iedereen in de smaak valt.

Critical XL zaden zijn het product van 20 jaar stabiliseren dat begon met een kruising tussen mooie Afghanica en een Skunk. Inmiddels kun je gerust zeggen dat Critical een betrouwbare soort is wanneer snelle gulle opbrengsten en een dikke indica oogst gewenst is. In zo’n 6 tot 8 weken groeit een Critical XL zaadje uit tot een plant van maximaal een meter hoog en heeft ze voor dit formaat uitermate veel gewichtige toppen. De zoete fruitige indicasmaak zorgt ervoor dat Critical nooit gaat vervelen.

Als buitenwietplant is Critical XL ook zeer geschikt. Zet je haar in de volle grond dan zal ze alleen wel wat groter worden, maar kniesoor die daarover valt. De Critical gaat zeer gemakkelijk in bloei en met een korte bloeiperiode van 8 weken zou je wel eens al aan het begin van september kunnen oogsten. Met het effect zit het trouwens ook wel snor, Critical heeft een gemiddeld tot hoog THC percentage en bezorgt je een snelle ontspannen body stone. Perfect voor ontspanning aan het einde van een lange dag. Medicinaal gezien valt ze in de categorie pijnbestrijders en slaapmutsjes.

  • Soort: overwegend indica
  • Genotype: Afghani, Skunk
  • Bloeifase: 6 tot 8 weken
  • Smaak: zoet, fruitig en kruidig
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Effect: ontspannende body stone
  • Zadenbedrijf: DutchFem.nl
(advertentie)