(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Paris Jackson is 21 jaar en de dochter van wijlen Michael Jackson. Dat op zich verzekert haar al haar hele leven van media-aandacht, maar deze week sloeg de Amerikaanse hard terug naar fans die haar bekritiseerden omdat Paris openlijk voor cannabisgebruik uitkomt. Bovendien zou papa haar medicinale (!) wietconsumptie juist prima hebben gevonden en kunnen haar bashers voortaan beter hun muil houden, aldus een boze Paris. Juist ja!

 

Wiet op voorschrift van arts

Het zal niet meevallen om als dochter van Michael Jackson door het leven te moeten. Al tijdens zijn leven was Paris veelvuldig prooi van paparazzi fotografen en roddeljournalisten en ook na de tragische dood van Michael in 2009 bleef ze ‘hot’. Inmiddels probeert Paris zelf ook een carrière in de showbizz op te bouwen én komt ze dus openlijk uit voor haar liefde voor onze favoriete plant. En dat komt haar op haar sociale media dan weer op keiharde kritiek te staan. Zo noemen sommige fans haar ronduit een junkie.

Maar ook als beroemdheid hoef je natuurlijk niet alles van het klootjesvolk zomaar te pikken. Zeker niet als je weet dat Paris Jackson – die onlangs volwassen werd en haar 21ste verjaardag o.a. opluisterde met een vette joint – cannabis gebruikt op advies van haar dokter. Ze gebruikt in Californië dus legaal wiet tegen depressie, angststoornis, PTSS en slapeloosheid!

Paris Jackson pikt het niet

Maar aan feiten hebben veel fans een broertje dood, en dus vliegen de verbale verwensingen Paris-Michael K. J. – zoals ze zichzelf op Twitter presenteert – om de oren als ze blowt op haar eigen verjaardag of als ze een een voorliefde voor spaghetti uitspreekt. Jawel, spaghetti! Reden voor een (*ahum) fan om haar te verwijten dat ze behalve aan de wiet dan “ook wel aan de crystal meth zit” en “dat je vader zich voor jou zou schamen”.

Door andere volgers wordt ze zelfs voor “junkie” uitgemaakt, maar Paris besluit deze beledigingen eens niet zomaar voorbij te laten gaan en slaat terug. Tegen de ‘meth’-reaguurder bijvoorbeeld heeft ze dit te zeggen:

CBD-olie voor de hondjes

Schitterend, onderkoeld en keihard to the point. Tussendoor laat Paris Jackson trouwens ook even zien dat ze echt wel snapt waarvoor cannabis allemaal goed is, zelfs haar hondjes krijgen CBD-olie bij het avondeten!

Papa Michael zou het prima hebben gevonden

Terug naar de fittie met haar fans, want die blijven haar het vuur aan de schenen leggen over cannabis. Zo is er nog iemand die zegt dat haar “geweldige vader zoiets nooit zou gebruiken”. Ook die hater krijgt persoonlijk antwoord van Paris Jackson:

Juist ja… PEACE!

[openingsfoto:  Tinseltown/Shutterstock]
(advertenties)