(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Onlangs plaatste CNNBS drie video’s uit de onovertroffen serie ‘Canna Cribs’ van Growers Network, waarbij je een fraaie indruk krijgt van hoe het er tegenwoordig in wietparadijs Noord-Amerika aan toe gaat. Afgelopen week kregen we zowaar een leuke email van een van de makers van de serie, met de mededeling dat er weer een nieuwe aflevering is gemaakt en of we zo aardig zouden willen zijn om die met jullie te delen?

Natuurlijk willen we dat en al helemaal omdat je echt niet weet wat je ziet, zoveel wietplanten staan er op de grootste legale buitenwietplantage op aarde: Los Sueños Farms, gevestigd in Pueblo County in de Amerikaanse staat Colorado. In totaal staan er eigenlijk zelfs vier ‘farms’ op het immense terrein van 14,5 hectare ofwel 145.000 vierkante meter. Maar dat is nog niet eens alles; er staat ook nog even doodleuk 3.500 m2 aan kassen vol met moederplanten en stekken!

Voeg daarbij het feit dat ze bij Los Sueños Farms LLC heilig geloven in biologische wiet die onder het zonnetje groot wordt en het is helemaal een fantastisch verhaal. “Los Sueños Farms lets mother nature take control”, zeggen ze zelf, en dat betekent bijvoorbeeld de inzet van lokaal voorkomende insecten en gebruik maken van de weersomstandigheden om gezonde, pesticidenvrije cannabis te produceren.

Nou ja, toffe gasten dus daar op ’s werelds grootste buitenwietplantage, kijk zelf maar!

(advertentie)