- Waarom we ‘diepe gedachten’ krijgen door de high van wiet
- Buitenwiet test ’25 update 21: mag het licht weer aan?
- Handleiding: een eigen nieuwe wietsoort stabiliseren
- Acht tips om wiet te kweken met meer smaak (terpenen)
- K*t, mijn wiet is bijna op… 6 tips om dan toch goed high te worden!
- Wat niemand je vertelt over wiet knippen…
Bud Babe: Super Cheese

Wat krijg je als je een aantal topkwekers de beschikking geeft over optimale genetica? Juist, een super variant van een geweldig stinkende indica hybride: Super Cheese dus. Een soort waarin zowel de unieke Cheese geur als het overweldigende effect zijn versterkt.
Super Cheese is een gefeminiseerde en verbeterde versie van Cheese. Ze geeft een grote opbrengst, maar controleer voor je haar gaat kweken even de werking van je koolstoffilter want deze Super Cheese geeft een enorme hoeveelheid geur af.
In de Super Cheese zijn de hoogte en stabiliteit van de Skunk (ook al zo’n sterk geurende soort) gecombineerd met het diep doordringende effect van de originele Cheese. Het resultaat is een snelle en gemakkelijk te kweken soort met een unieke en supersterke geur.
Super Cheese is een ontzettend potente wietsoort. Blowers met wat minder tolerantie hebben al een hoop plezier van een kleine beetje wiet. Maar ook doorgewinterde blowers moeten het effect niet onderschatten. Zij vinden zich vaak giechelend op een bank zitten waar ze maar moeilijk vanaf komen na het roken of verdampen van deze Super Cheese.
Soort: indica dominante hybride (80% indica)
Ouders: Cheese x Super Skunk
Geslacht: gefeminiseerd
Hoogte: gemiddeld
Opbrengst: hoog
Bloeifase: 45 tot 50 dagen
Seed company: Weed Seed Shop
(advertentie)