(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Voor het eerst heeft een A-ster zijn eigen wietproducten gelanceerd: rapper Snoop Dogg verkoopt vanaf deze week wiet en wietproducten onder de naam Leafs By Snoop  in de legale wietwinkels van Colorado. Met een vette release party waarbij de muzikant zelf de wiet verkocht ging zijn nieuwste stonersavontuur van start!

Eigen wiet, edibles en concentraten

s2Met zijn eigen wietmerk is Snoop Dogg de eerste grote superster in Amerika die ook echt wiet aan de man brengt. Maandagavond lanceerde hij zijn Leafs By Snoop  op een extravagant feestje in Denver, Colorado, met o.a. drie appetijtelijke jongedames die de joints in elkaar draaiden. Dat vond plaats in het huis van John Lord, de eigenaar van LivWell, een van de grootste wietwinkels van de staat die als eerste cannabis volledig legaliseerde. Dertig dagen lang krijgt deze keten de exclusieve verkoop van Snoop-wiet in acht shops, daarna mogen ook alle andere dispensaries en wietshops het spul verkopen.

Master of marijuana

Leafs By Snoop cannabisproducten – toppen, snoepgoed (of Dogg Treats zoals Snoop ze noemt) en concentraten – worden gemaakt met een licentie van Beyond Broadway, dat in Colorado de wiet kweekt en de edibles  en concentraten produceert. Technisch gezien is Snoop niet de eigenaar, omdat hij geen inwoner is van de staat. Snoop zelf is zo blij als een kind met zijn eigen wietmerk. Tegen The Cannabist zegt hij: “Aangezien ik al twintig jaar in de frontlinie van deze beweging sta, ben ik een master of marijuana. Dus natuurlijk kunnen mijn mensen erop vertrouwen dat ik de beste en verste producten uitkies in de cannabisbranche. Let’s medicate, elevate and put it in the air!

Acht wietsoortjes

Goed, wat kunnen we allemaal nuttigen bij onze cannabisheld Snoop, die op zijn feestje nog ging Dj’en onder de naam DJ Snoopadelic? Nou wiet, concentraten en eetgoed van liefst acht verschillende strains, waaronder Kali Kush (indica), Northern Lights (indica), Lemon Pie (sativa) en Purple Bush (indica). En chocolade, wafels en ander lekkers, dat er zo uitziet:

s1

 

 

(advertentie)