(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

White Berry is als wietsoort misschien wel net zo sexy als de stem van de Amerikaanse soul- en discozanger Barry White. Een witte bruidssluier van trichomen bedekt haar toppen en maakt je op slag verliefd op deze kort bloeiende indica hybride. En lang hoef je ook niet op haar liefde te wachten want de bloei van haar leven duurt slechts 8 weken. 

White Berry is wat je noemt een sexy wietsoort om in je kweekruimte te zetten. Als tiener heeft ze al een prachtig figuurtje dankzij haar sterke hoofdstam en vele voluptueuze zijtakken. En naarmate ze ouder wordt, wordt ze alleen maar mooier. En als volgroeide diva weet ze echt ieder hart te stelen met een heerlijke zoete geur, grillige rondingen en een spierwitte kleur.

Zonder gekkigheid, White Berry is een opwindende wietsoort voor zowel kwekers als fijnproevers. Zoals je waarschijnlijk al geraden had, is ze een hybride kruising tussen White Widow en Blueberry. Twee prominente en gewilde wietsoorten die al voor onnoemelijk veel prachtige kruisingen hebben gezorgd. Van White Widow heeft ze een dikke witte laag trichomen geërfd, terwijl Blueberry heeft bijgedragen aan haar lekkere fruitige smaak.

White Berry is een gemakkelijk te kweken wietsoort. Ze groeit krachtig maar heeft een fijne korte en bossige structuur. In de bloeifase kan er ook niet veel misgaan, aangezien ze in slechts acht weken oogstklaar is. Haar toppen ruiken zoet en fruitig, en dat is ook precies hoe White Berry smaakt wanneer je haar rookt of dampt. De high die je voelt heeft ook wel wat weg van het gevoel van verliefdheid; White Berry maakt je gelukkig in je hoofd terwijl je lichaam wordt verwend met een heerlijke ontspanning.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: White Widow, Blueberry
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 weken
  • Smaak: zeer zoet, fruitig, bosbessen
  • Effect: gelukzalig, ontspannen
  • Zadenbedrijf: Zamnesia Seeds
[Openingsfoto: CAPJAH, Shutterstock]
(advertenties)