(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Bladeren zijn de biologische motoren en zonnecollectors van iedere wietplant. Ze zijn enorm belangrijk en kunnen een cannabis kweekronde maken of breken. Snoei of verwaarloos bladeren dus niet maar verzorg en voed ze met BAC’s biologische bladvoeding. Het maakt bladeren groener en dikker, stimuleert de fotosynthese en beschermt wiet tegen schimmels en ongedierte!

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van een goede biologische bladvoeding als die van BAC. Om te beginnen is bladvoeding – het woord zegt het al – een goede manier om wietplanten extra voeding op te laten nemen. Dat niet alleen maar micro-meststoffen in bladvoeding worden ook veel sneller opgenomen wanneer het via de bladeren komt. BAC’s Biologische Bladvoeding is daarom een uitstekende manier om kleine tekorten snel aan te vullen wanneer dat nodig is.

Stimuleert fotosynthese

Zoals je waarschijnlijk wel weet, is fotosynthese een van de belangrijkste proces in een wietplant. Dit proces vindt plaats in de bladgroenkorrels (aka chlorofyl) in bladeren, en zorgt voor de omzetting van lichtenergie in de suikers benodigd voor de groei. Door BAC Bladvoeding te gebruiken wordt de aanmaak van dit chlorofyl gestimuleerd; je planten zullen groener worden en meer plantmassa produceren (sneller groeien en bloeien).

Omdat BAC Biologische Bladvoeding nuttige micro-organismen op de bladeren voedt, worden bladeren groener, dikker en weerbaarder. Schimmels als meeldauw en botrytis (grijze schimmel die voor verrotting zorgt) krijgen minder snel vat op wietplanten. Tegelijk zorgen andere ingrediënten ervoor dat wietbladeren minder aantrekkelijk worden voor veel voorkomend ongedierte als spint en trips. Voorkomen is beter dan genezen, nietwaar?

Bac Biologische bladvoeding is vanaf €31,- euro verkrijgbaar op bac-shop.nl, in flessen van 120, 500 en 1000 milliliter. Benevel de bladeren een minuut of 10 voor je kweeklicht uitgaat.

[Openingsfoto: Canna Obscura, Shutterstock]
(advertenties)