(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het enige nadeel aan elektrisch blowen, is dat e-liquids met THC officieel nergens verkrijgbaar zijn. Gelukkig kun je ze snel en eenvoudig zelf maken met Wax Liquidizer, een speciale basisvloeistof om cannabisconcentraten in e-liquids te veranderen. Wij namen de proef op de som en maakten eigenhandig een heerlijke Banana OG e-liquid.

Wax Liquidizer is dé oplossing voor iedereen die graag elektrisch blowt. En wie doet dat niet? Een e-joint of e-smoker gevuld met THC e-liquid smaakt immers heerlijk. Bovendien krijg je geen rook, teer of nicotine binnen maar een smakelijke zoete damp. Elektrisch blowen is bovendien ontzettend discreet en makkelijk; je hoeft geen joints meer te draaien maar enkel op een knopje te drukken om te genieten.

E-liquids met THC zijn officieel helaas niet kant en klaar te koop. Gewoon even wat PG of VG basisvloeistof met een concentraat mengen gaat helaas ook niet want concentraten lossen daarin niet goed op. En daar komt Wax Liquidizer van pas. Dat is een speciale basisvloeistof in vijf heerlijke smaken waarin cannabisconcentraten zoals Rosin, BHO of zelfs een pure wietolie gemaakt met alcohol, gemakkelijk in oplossen. Zelf gebruikten we een pure wietolie, gemaakt met alcohol die we nog hadden liggen, en maakten daarvan een heerlijke e-juice met de smaak van Banana OG.

Stap 1. – Oplossen

E-liquid maken met Wax Liquidizer bleek ontzettend gemakkelijk en snel. Je begint met het oplossen van je concentraat in de Wax Liquidizer basisvloeistof. Er zijn vijf lekkere smaken en een neutrale smaak verkrijgbaar. Omdat ons concentraat met behulp van een alcoholextractie gemaakt was, gebruikten we Wax Liquidizer met een Banana OG smaak. Zo krijgt ook een concentraat van een wat mindere kwaliteit, weer een geweldige smaak.

We doen één gram van het concentraat in een borrelglaasje en voegen daar 2 milliliter Banana OG Wax Liquidizer bij. Met de doseerspuit meten we de 2 milliliter gemakkelijk af en drukken we het concentraat even goed in de vloeistof. Vervolgens zetten we het borrelglaasje even 10 seconden in de magnetron.

Stap 2. – Mengen

Tot onze verbazing is het concentraat na de 10 seconden in de magnetron nagenoeg helemaal opgelost! Roeren doen we wel maar is eigenlijk nauwelijks meer nodig. Onze e-liquid is nu in principe klaar voor gebruik maar daarvoor moet het nog wel even in een e-smoker gedaan worden.

Stap 3. – Vullen en e-blowen!

Om de THC e-liquid te kunnen gebruiken, hoeven we het alleen even in onze e-sigaret te stoppen. Met de doseerspuit zuigen we de vloeistof gemakkelijk op en vullen we drie patronen. Even de elektrische sigaret opladen en we kunnen genieten!

De e-liquid blijft mooi stabiel en klontert totaal niet, ook na een middag op tafel gelegen te hebben blijft het netjes en vloeibaar. Het rookt goed en we hoeven zelfs de e-sigaret niet eerst op te warmen zoals we met sommige kant-en-klare THC e-juice gewend zijn. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar en met nog 5 flesjes van 15 milliliter kunnen we voorlopig wel even voort!

Vijf smaken

De smaak is ontzettend lekker, zeker aangezien we een wat ouder concentraat hebben gebruikt dat we middels een alcohol extractie maakten. De Banana OG geeft het concentraat weer een fantastische smaak. Naast Banana OG is er ook Grape Ape, Ice Hit, Pineapple Express en Strawberry Cough. Gebruik je een hoge kwaliteit concentraat dat zelf al een geweldige smaak heeft dan kun je ook de neutrale Wax Liquidizer gebruiken om de pure smaak van het concentraat zelf zo goed mogelijk te proeven.

Je koopt Wax Liquidizer simpelweg op WaxLiquidizer.nl. Een flesje van 15 milliliter kost slechts 19,99 euro. Voor grootverbruikers zijn er ook flessen van 1 en 3,75 liter beschikbaar.

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)