(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Eindelijk is het weer eens koningsdag in Nederwietland. Althans, bijna. Mocht je vandaag of morgen een van de vele koningsdagfeestjes bezoeken, p.e.p. die dan eens op met een lekkere portie kratom. Dat is een natuurlijk pepmiddel dat energie geeft en tegelijkertijd de zenuwen ontspant. Lang leve  de koning!  kratom!

Vandaag in het nieuws: staatssecretaris Blokhuis werkt met minister van justitie Grapperhaus samen, om hele groepen grondstoffen voor designerdrugs te kunnen verbieden. Laten we hopen dat ze dat plan er niet doorheen krijgen, want dan zijn we wéér een verbod rijker in Nederland. En verboden op drugs zouden verboden moeten worden. Ze werken namelijk niet.

Wat wél werkt en gelukkig ook gewoon legaal en natuurlijk is, is kratom. Oftewel de van oorsprong Aziatische plant Mitragyna speciosa. Als plantenliefhebbers zijn we natuurlijk fan. Niet alleen omdat het een mooie plant is, net als CaNNaBiS maar ook omdat kratom een smarte softdrugs waarvan je de werking echt goed voelt. Het effect is opwekkend en verdovend tegelijk, kratom reageert namelijk als een μ-opioïde agonist. Net als morfine, alleen dan milder en zonder de gevaren. Het wordt recreatief gebruikt om feestjes mee op te peppen, maar het heeft ook een verdovende werking tegen chronische pijn.

P.e.p. Thai Kratom capsules

Dus als je morgen in Amsterdam gaat feesten, maak dan eerst even een tussenstop bij Smartshop Altered State in Leiden voor een portie p.e.p. Thai Kratom capsules. De Thaise kratom in deze 25X capsules is namelijk de sterkste die er is. De capsules bevatten een mix van Malay Kratom poeder, Indo Kratom poeder en Thai Kratom poeder, elk perfect verbeterd met een uitstekende 25X formule, tot een K+ standaard!

Het Thaise pepmiddel van Altered State is 100% organisch, ook niet geheel onbelangrijk als je verantwoord gaat feesten. De capsules komen in een handige container van farmaceutische kwaliteit, die je zo in je broekzak stopt. De container bevat twintig 500 milligram capsules met een mix van gemalen Thaise Kratom bladeren en het 25X enhanced kratom extract. Verder bevat het geen toevoegingen, en krijg je dus pure kratom!

Hoeveel capsules je nodig hebt, verschilt per persoon. Aangeraden wordt om te beginnen met twee capsules, die je op een lege maag inneemt met water of sap. De werking begint na zo’n 30 minuten en houdt 1,5 tot maximaal 5 uur aan. Oh ja! Altered State heeft sinds kort ook een online winkel dus bestellen voor een andere gelegenheid dan koningsdag kan ook gewoon. P.e.p. Thai Kratom capsules kosten €20,- euro.

[Openingsfoto: Iryna Imago, Shutterstock]
(advertentie)