(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

We feliciteren Dutch Headshop met een gloednieuwe website! Vanaf nu kun je de beste en vaak ook voordeligste head-, smart, seed- en healthshop producten op een fris nieuw, overzichtelijk en veilig versleutelt Dutch-Headshop.nl bestellen. Neem maar meteen een kijkje want de nieuwe website wordt gevierd met extra korting!

Al jaren is Dutch Headshop een van de grote online headshops van de lage landen. Dat niet alleen want je kunt er ook terecht voor al je wietzaden en smartshop artikelen zoals paddo’s, kratom en opwindende stimulerende natuurproducten. In 2015 werd daar ook nog eens een uitgebreide healthshop aan toegevoegd waar je terecht kunt voor gezonde voeding en voedingssupplementen zoals hennepzaden, gezonde kruiden en zo’n beetje alle merken CBD.

Blog

Een andere recente en interessante toevoeging aan de website is het Dutch Headshop blog. Daar vind je zo ongeveer alles wat je zou moeten weten over de vele producten die de headshop aanbiedt. Van informatie over het ontkiemen en opkweken van wat wietzaden tot meest gestelde vragen over verdampers of de 10 geboden voor het eten van magische truffels kun je hier lezen.

Mocht je na het lezen van de blogs trouwens nog vragen over een bepaald product of je bestelling hebben, dan kun je gemakkelijk met een medewerker chatten via de nieuwe chatfunctie rechts onder.

Nieuwe website

Kortom, Dutch Headshop groeide zo langzamerhand uit zijn jasje. Met zoveel producten en informatie en vier verschillende webwinkels in één, was het de hoogste tijd voor een nieuwe overzichtelijke website. En dat is gelukt mogen we wel zeggen; het nieuwe Dutch-Headshop.nl is fris, overzichtelijk en helemaal geschikt voor alle mogelijke bezoekers. Want of je nou op je smartphone, tablet of computer shopt, de nieuwe website ziet er altijd mooi en leesbaar uit.

Een ander puntje wat aangepakt moest worden was de veiligheid. Op de nieuwe site bestel je dan ook veilig via een versleutelde https-verbinding wat veilige betalingen en discretie garandeert. De verzendingen gaan dagelijks gratis de deur uit zodat je een snelle levering kunt verwachten.

Extra korting

Allemaal leuk en aardig voor Dutch Headshop, denk je misschien – maar what’s in it for me? Wel, ook daar hebben de mensen van de sympathieke webwinkel aan gedacht. Eén week langer op ons verzoek, dus tot en met woensdag 18 oktober krijg je 10 procent EXTRA korting op ALLE producten. En wat koop je daarvoor?

 

Nou, bijvoorbeeld de nieuwe en populaire Twisty glazen blunt pijp waarmee je nooit meer een vloeitje hoeft aan te raken. Of je kunt de korting gebruiken om je voorraad CBD voordelig aan te vullen. Wat dacht je van een paar Auto Bubble Gum of Girl Scout Cookies zaden? De extra korting zal ook best van pas komen bij de aanschaf van wat duurders zoals een verdamper of zelfs een Volcano, die geldt als de absolute top onder de thuisverdampers.

Om de extra korting te verzilveren hoef je alleen de code ‘NEW10’ in te voeren bij je bestelling. Dat is op het splinternieuwe Dutch-Headshop.nl dus. We zien je daar!

[Openingsbeeld: Rawpixel.com, Shutterstock]

 

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)