(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

CNNBS kweekkasten zijn de ideale kweekruimtes voor elke kleine thuiskweker. Ze zijn mooi om te zien, geruisloos en passen in ieder interieur. En met deze nieuwe en handige beugels hang je ieder scrogrek en elke clipfan gemakkelijk op. De beugels zijn in hoogte verstelbaar en beschadigen je kweekkast niet. 

Misschien heb je ze al voorbij zien komen in de kweekverslagen van CannaTommy en Dokter Groen: handige beugels om je scrogrek en een clipfan aan te bevestigen. CannaTommy ontwierp ze omdat hij een in hoogte verstelbaar scrogrek wilde hebben, maar niet in zijn kweekkast wilde boren of schroeven. De beugels bleken zo handig dat hij er nog een maakte voor zijn clipfan. Ook Dokter groen kreeg een setje beugels, en is er zeer over te spreken.

scrogrek en clipfan beugels voor CNNBS kweekkast

Een set bestaat uit vier scrogrek beugels en één clipfan beugel.

Scrogrek beugels

Op veler verzoek nemen we de beugels nu op in het assortiment van CNNBS.shop, voor iedereen met een CNNBS G-Kit of een G-Tools kweekkast. De scrogrek-beugels klem je eenvoudig op de aluminium hoekprofielen van je kweekkast, zodat je niet in je kast hoeft te boren. Je kunt de beugels hierdoor op elke gewenste hoogte vastzetten, en ook weer losmaken om ze te verhogen of te verlagen. De beugels zijn verder universeel en kunnen dankzij een slimme verstelbare clip, gebruikt worden met ieder op maat geknipt rek.

Scrogrek beugels zijn universeel, ieder op maat geknipt rekje past!

Clipfan beugel

Naast de vier hoekbeugels om een scrogrek mee te bevestigen, bevat een setje nog een vijfde beugel waarmee je een clipfan in je kweekkast kunt bevestigen. Deze vijf de beugel is wat groter, zodat de voet van elke clipfan erop bevestigd kan worden. Verder maakt deze beugel gebruik van hetzelfde klem-systeem en is die dus ook gemakkelijk in hoogte te verstellen.

Bevestig elke clipfan op de gewenste hoogte met de clipfan beugel.

Let wel, de nieuwe beugels worden geprint met een speciale 3D-printer, en het kost aardig wat tijd om een set van vijf beugels te maken. Hierdoor is de prijs van een setje wellicht wat hoger dan je zou verwachten, maar wat ons betreft het geld meer dan waard.

Een set van vijf beugels kost €39,-. De beugels zijn exclusief  en alléén te bestellen op CNNBS.shop.

(advertentie)