(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ken je iemand die dit jaar niet op vakantie gaat en gun je hem of haar toch wel een trip? Tag diegene dan onder dit bericht of onder de post van dit bericht op de CNNBS Facebook pagina. Misschien wint je vriend of vriendin dan wel de mooiste trip van zijn of haar leven, op een van de pakjes magische truffels die we van van Dutch-Headshop mogen weggeven.

Kant en klaar gekweekte paddo’s zijn sinds 2008 verboden maar magische truffels gelukkig niet. Deze ondergronds groeiende paddo-knolletjes zitten net als bovengronds groeiende paddo’s, boordevol met de werkzame stof psilocybine. Je kunt er dus ook een fantastische psychedelische trip op maken, en dat is een stuk goedkoper dan een vakantie boeken. Helemaal wanneer je een van de drie verpakkingen magische truffels wint die we van Dutch-Headshop mogen weggeven.

Psilocybine

De werkzame stof in magische paddo’s en truffels is psiloybine, en sommige soorten bevatten daar meer van dan anderen. Het zorgt voor visuele en auditieve stimulaties die in golven opkomen en weer wegebben. De effecten beginnen ongeveer drie kwartier na het innemen van de truffels en houden zo’n zes uur aan. De sterkste effecten merk je zo’n anderhalf tot twee uur na inname van een dosis (5 tot 15 gram verse truffels). Kleuren worden intenser, muziek komt heftiger bij je binnen en ook couch-locks kunnen voor komen. Net als spirituele ervaringen trouwens die je zou kunnen omschrijven als een ayahuasca trip light.

Truffelsoorten

Niet alle truffels zijn even sterk. Dit maakt sommige truffelsoorten sterker en anderen beter geschikt voor mensen die voor het eerst een trip naar binnen maken. De Psilocybe Tampanensis (Philosopher’s Stone) zijn daar een goed voorbeeld van.

Andere truffels zoals bijvoorbeeld de Psilocybe Mexicana (Flesh of the God) geven meer visuele effecten maar zijn weer niet zo sterk als bijvoorbeeld de Mushrocks of Dutch Dragons. It zijn zeer potente truffels die het meest geliefd zijn bij doorgewinterde psychonauten.
Ook de Psilocybe Galindoii (MushRocks) geven je een intense visueel spectaculaire trip maar vertroebelen de realiteit niet dusdanig dat je de weg kwijt raakt. Ben je op zoek naar echte kaleidoscopische visioenen, kies dan voor de Psilocybe Tampelandia (High Hawaiians) want dat zijn de truffels met het grootste visuele effect.

Win een trip met Dutch-Headshop!

Als een echte vakantie er dit jaar niet inzit, dan kun je met de truffels van Dutch-Headshop misschien toch nog vandoor. Naar binnen welteverstaan want we mogen drie pakjes magische truffels weggeven. Om kans te maken laat je je hieronder taggen, of tag je iemand die wel een trip kan gebruiken. Je hebt een week om te taggen, tot en met dinsdag 24 juli. 

(advertenties)