(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)
Jamaica opent wietwinkel op (seks)resort Hedonism II

Jamaica is eigenlijk een soort Nederland in de wonderlijke wereld van wiet, maar dan met veel lekkerder weer (buitenwiet het hele jaar door 😉 Maar in tegenstelling tot Nederland, waar de zaak al een jaartje of 25 potdicht zit qua vooroplopend wietbeleid, geven ze op het Caribische eiland wél gas met hervormen. De laatste stap, die waarbij alle fijne (vakantie)geneugten van Jamaica worden gecombineerd met cannabis, is er sinds oktober ook. Hedonism II, onthoud die naam!

De luxe resorts van Hedonism op Jamaica staan wereldwijd bekend als ideale plekken voor een bijzonder(e) losbandige all-inclusive vakantie. En nu voegen de Jamaicanen op Hedonism II nóg een extra smakelijk element toe aan de toch al vrolijk stemmende mix van zon, zee, cocktails, entertainment en seks: CANNABIS! Op het resort is namelijk een heuse medical marijuana dispensary geopend.

Sexy fun

De Hedonism resorts trekken zon-aanbiddende party people met een kinky inslag van over de hele wereld. Niets moet maar alles kan op de luxe verblijven op het Caribische eiland. Afijn, kijk zelf maar even hoe Hedonism II – met de korte maar doeltreffende reclameslogan ‘sexy fun’ – zich presenteert op haar website:

Maar iets wat geweldig is kan natuurlijk nog altijd iets beter. Enter: cannabis! En aangezien wiet zo’n beetje gelegaliseerd is op Jamaica, is het dus vrij logisch dat Hedonism II nu ook die nationale traditie in het aanbod heeft opgenomen. Want wij weten het al langer: seks met wiet is nóg veel beter!

LEES OOK:  Seks op cannabis – een plezierige studie

Trouwen op Hedonism II, dat kan. Natuurlijk kan dat!

Medicinaal, maar natuurlijk

Officieel is er op het resort sprake van een medische cannabis apotheek, maar als je dat gelooft geloof je waarschijnlijk ook dat Dolly Parton op haar buik slaapt, om maar eens een flauwe radiograp te citeren. Maar omdat recreatieve wiet nog niet helemaal legaal is – alleen voor medicinaal, religieus en therapeutisch gebruik – moet het resort het wel zo verkopen. Met een beetje goede wil kunnen we wiet voor het opkrikken van de seks wel vergelijken met dat bekende blauwe pilletje, en Viagra is tenslotte ook gewoon een medicijn.

Vakmanschap is meesterschap, ook in wietland

Hoe dan ook, het is in ieder geval de eerste marijuana dispensary op Jamaica in een toeristenresort. Hedonism II ligt in Negril aan de westkust van het eiland en de wietwinkel is toepasselijk HedoWeedo gedoopt. De toko wordt ‘onafhankelijk geëxploiteerd’, zo meldt de website Jamaicans.com ons. Maar waar werkelijk alles – eten, drinken, entertainment en zelfs tips voor het personeel – normaal gesproken is inbegrepen in de all-inclusive formule van Hedonism, daar geldt dit dus helaas niet voor de aanschaf van cannabis.

De wietwinkels van de HedoWeedo-keten noemen zichzelf ‘specialist in high quality craft cannabis’, ofwel ze bieden eersteklas en eerlijk vakmanschap aan. Iets wat we de Jamaicanen ook wel toevertrouwen natuurlijk, al is de keten van origine Amerikaans. Maar dan hebben we het wel weer over de oudste dispensary aan de zogeheten ‘Green Mile’ in Denver, Colorado. Alle joints, olie en toppen die in Hedonism II te koop zijn worden echter geteeld en gemaakt door lokale Jamaicaanse cannabis entrepreneurs.

55 gram wiet in de zwembroek

HedoWeedo stelt zichzelf een eenvoudig doel met de nieuwe resortwinkel: ‘To promote customers well-being through the provision of personalized service in a safe and comfortable environment in which people can really enjoy top-quality cannabis’. Tuurlijk, is ook leuk. Zeker als je weet dat je op het eiland legaal mag rond kuieren met liefst 2 ounces (55 gram) wiet in de zwembroek of bikini!

Overigens kunnen ook andere toeristen dan alleen de losbandige Hedonism bonkers boekers terecht in de wietwinkel. Om in overeenstemming met de wet te handelen, moet iedereen wel even een ‘medical card’ laten zien. Gelukkig kan je die in ruil voor een paar dollar gewoon op het resort zelf ophalen bij een ‘on-site physician’.

Fuck. Wat is het leven toch mooi. Soms.

(advertenties)