(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wat Gólden Lemon Haze beter maakte dan een ‘gewone’ Lemon Haze? Nou, om precies te zijn een streng veredelingsprogramma waarbij alleen de planten met de dikste opbrengst, het hoogste THC-percentage en het heerlijkste citrus-aroma werden geselecteerd. 

Lemon Haze is natuurlijk zelf al een geweldige, fris zure sativa met een torenhoog THC percentage maar het kan altijd nog beter, zo leren we van de zadenmakers van Seed Stockers. Door een aantal van de beste Haze wietsoorten ter wereld met elkaar te kruisen, creëerden zij Golden Lemon Haze. Een Lemon Haze met een nóg sterkere citrusgeur en nóg meer THC.

Tijdens de veredeling van Golden Lemon Haze, selecteerden de specialisten van Seed Stockers alleen planten met een penetrante citrusgeur. Het doel was namelijk om een Lemon Haze te maken met een onmiskenbaar sterke citrussmaak. Maar terpenen komen nooit alleen. Een selectie op smaakstoffen werkt dan ook altijd een toename van THC in de hand, aangezien terpenen sterke indicators zijn van een hoog THC percentage. In het geval van Golden Lemon Haze kan die bij gedreven kwekers oplopen tot 23 procent!

Golden Lemon Haze heeft een bloeiperiode nodig van ongeveer 10 weken. Iets langer dus dan sommige andere soorten maar niet erg lang voor een sativa en het wachten meer dan waard. Golden Lemon Haze heeft zoals gezegd gek veel THC en produceert een gulle opbrengst. Het aroma en de smaak hebben een sterke citrus invloed en de actieve high is zeer plezierig en houdt lang aan.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: Lemon Haze
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 10 weken
  • Smaak/geur: zeer sterk citrus-aroma
  • Effect: langdurige actieve high, hoog in THC
  • Zadenbedrijf: SeedStockers.com
(advertenties)