(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Alle Amsterdammers en andere THC-mensen in de buurt van Mokum die dachten dat Halloween dit jaar niet doorging, kunnen opgelucht ademhalen. Coffeeshop Boerejongens Sloterdijk gaat van 29 oktober t/m 2 november all-out met een spectaculair griezelige

Fright Hospital Labs Halloween Experience

 

Gegarandeerd creepy, met een vette knipoog naar de pandemie en toch 100% coronaproof: dit jaar regelt Boerejongens de Tricks én de Treats voor heel Amsterdam!

Het bizarre virusjaar 2020 heeft ons al genoeg leuks door de neus geboord. De Boerejongens coffeeshops werken al maanden als takeaway, en dan word je vanzelf creatief – ook op 1,5 meter afstand. Een 100% coronaproof Halloween experience is dus een mooie kans om iets terug te doen voor al die trouwe fans en bezoekers: zeker nu.

En waarom zou je een wachtrij met social distancing niet omtoveren tot een horrorbelevenis die je van top tot teen onderdompelt in een heerlijk Halloween sfeertje? Van donderdag 29 oktober tot en met maandag 2 november ervaar je het zelf, want dan jaagt Coffeeshop Boerejongens Sloterdijk heel 18+ Amsterdam e.o. de stuipen op het lijf met de unieke belevenis van Fright Hospital Labs Halloween.

Intense Amsterdamse Halloween experience op 1,5 m

Waarschuwing: het wordt intens, want Boerejongens pakt flink uit. De wachtrij verandert in een spooky ziekenhuisgang vol organen op sterk water, videoprojecties en sound effects. In de shop zelf wachten medisch uitgedoste sommeliers tussen lijken op brancards met het complete assortiment en een limited Halloween Spacetry cake plus huiveringwekkende gratis verrassing.

Natuurlijk worden alle coronaregels strikt opgevolgd. Zo wordt wachten in de rij een Fright Hospital Labs Experience waar je het hele weekend wakker van ligt. Zin om toch iets speciaals van je Halloween te maken dit jaar? Dan ben je welkom bij de Boerejongens Flagship Coffeeshop aan de Humberweg 4 naast Amsterdam Sloterdijk – maar alleen als je durft!

(advertenties)