(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Elektrisch blowen heeft de toekomst. Het is smakelijk, geeft geen vieze as of rook met teer en je hoeft niets te draaien maar kunt direct puffen. Het maken van cannabis e-liquid was echter best lastig maar nu is er  Wax Liquidizer. Daarmee maak je een stabiele e-liquid met heerlijke smaken in nog geen minuut.

De voordelen van elektrisch blowen liggen voor de hand. Er is geen verbranding en dus krijg je ook geen rook en teer binnen maar alleen de werkzame cannabinoïden en heerlijk smakende terpenen uit cannabis. Zolang je over een opgeladen e-sigaret met cannabis e-liquid beschikt kun je op ieder gewenst moment vapen. Dikke wolken pure heerlijkheid!

Het maken van een eigen cannabis e-liquid die je in een e-sigaret kunt verdampen was tot nog toe echter best lastig. Concentraten blijken namelijk niet goed op te willen lossen in een standaard PG of VG basisvloeistof. Maar nu is er dus Wax Liquidizer, een speciale basisvloeistof voor concentraten, geïmporteerd uit Amerika. Daarin los je je zelf geperste Rosin of alcohol-extractie in nog geen minuut op.

Eenmaal opgelost in Wax Liquidizer, blijft je zelfgemaakte cannabis e-liquid stabiel tot de laatste druppel. Hoe lang je de vloeistof ook in je e-sigaret laat liggen, je hoeft het niet te schudden of te verwarmen om te kunnen verdampen.

Banana OG, Pineapple Express en andere smaken

Met Wax Liquidizer kun je niet alleen snel en gemakkelijk een cannabis e-liquid maken, je kunt er ook de smaak van je concentraat mee verbeteren. Wax Liquidizer is er namelijk niet alleen als smaakloze basisvloeistof, maar ook in vijf heerlijke smaken verkrijgbaar. Daarmee verander je dus met gemak je low-grade alcohol-extract in een top-shelf e-liquid met de heerlijke smaak van Banana OG, Pineapple Express, Grape Ape, Strawberry Cough of Ice.

Cannabis e-liquid maken in 1 minuut

Het maken van je eigen cannabis e-liquid is een fluitje van een cent met Wax Liquidizer. Alles wat je nodig hebt is een shotglaasje, een doseerspuitje en een flesje Wax Liquidizer. Doe je concentraat in het shotglas en voeg hier Wax Liquidizer aan toe. Gebruik twee milliliter Wax Liquidizer per gram concentraat. Vervolgens verhit je het geheel 10 seconden in de magnetron of, indien je geen magnetron wil gebruiken iets langer op een elektrische kookplaat. Wanneer het geheel warm en gesmolten is, kun het mengen met een roerstaafje en opzuigen met een doseerspuit en er je e-sigaret mee vullen. Nu ben je klaar om te dampen, zo simpel is het!

Wax Liquidizer is vanaf 19,99 euro verkrijgbaar in 15, 30 en 60 milliliter flesjes en voor grootverbruikers zijn er ook flessen van 1 en 3,75 liter. Je bestelt het gewoon op de Nederlandse webwinkel waxliquidizer.nl

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
5
(advertenties)