(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Net als in voorgaande jaren willen we ook deze zomer weer een aantal mooie buitenkweek projecten volgen. Heb je plannen voor een paar grote wietplanten in je tuin, of kweek je dit jaar autoflowers op je balkon? Stuur ons dan even een mailtje want dan zijn we waarschijnlijk naar je op zoek 😉

Vorig jaar met plezier de ontwikkelingen in de tuinen van onze buitenwiet-correspondenten gevolgd? Zin gekregen om dit jaar zelf buiten wiet te kweken? Of denk je de toppen van je voorgangers Mondini, Bassie Basic, De Groene Dodo, Prof. Purple en Doc. Kush en Dr. Dreten (om er maar een paar te noemen), deze zomer te kunnen overtreffen? Wellicht heb je wel hele bijzondere plannen in een kas, of wil je dit jaar eens proberen om je buitenwiet hydrologisch kweken? We zijn zeer nieuwsgierig naar je plannen en zullen het met liefde volgen op CNNBS.

Prachtige autoflowers van CNNBS lezers vorig jaar.

Waarom?

In de eerste plaats natuurlijk omdat buiten wiet kweken leuk is, therapeutisch werkt én omdat je graag over je buiten-wietplanten vertelt. Omdat je groene vingers hebt, en je kweekkennis graag deelt en omdat het leuk is om reacties van lezers te krijgen. En tenslotte omdat je gewoon trots bent op je wietplanten. We zullen je met raad en daad bijstaan en je met liefde van wietzaden voorzien.

Of je nou een ervaren rot bent of dit jaar voor het eerst buiten een wietplantje kweekt, dat maakt ons niet uit. Een beginners-kweekverslag is erg leuk en vaak heel leerzaam. Wees trouwens ook niet bang voor grote verplichtingen want meer dan één verslag en een paar foto’s per maand vragen we niet van je. Je bent immers niet de enige buitenwiet-correspondent 😉

Stuur ons een mail met je plannen en je ervaring of wat foto’s van een voorgaande buitenkweek, en we nemen contact met je op. We zijn net zoals jij grote cannabisliefhebbers dus aarzel niet om mee te doen. De buitenwiet correspondenten die je voorgingen zijn daar ook beter van geworden, kijk maar eens naar de mooie planten van je voorgangers.

Het geheim van Dr. Dreten? Verduisteren!

In 2015 was Dokter Groen onze allereerste buitenwiet-correspondent.

Doe mee!

Ben je wel in voor een avontuur als buitenwiet-correspondent? Stuur ons een mail met daarin je plannen en eventueel een foto van je mooiste wietplant buiten. Mailen kan via het CNNBS contactformulier, dat hier te vinden is. We hopen snel van je te horen!

(advertenties)