(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als het een beetje tegenzit, hebben we deze zomer zeeën van tijd om buiten wietplanten te verwennen. Net als in voorgaande jaren, willen we ook dit buitenwietseizoen een aantal mooie kweekprojecten op CNNBS volgen. Meld je dus aan als je dit jaar in de tuin aan de slag gaat en al je kweektechnieken met ons wil delen als buitenwiet-correspondent. 

Vorig jaar geïnspireerd door de kweekverslagen van Peeeeer, Manifesto, Heady McDank, Mogow, Groentje @neighbourgrowofficials, StealthyDutchGuy, Mondini & Pendergast, Jeroen en The Mystery Smoker? Misschien wil je dan zelf ook wel eens op CNNBS schitteren als buitenwiet-correspondent. Wellicht kunnen we het een en ander van je leren? Misschien denk je de kweekresultaten van alle buitenwiet-correspondenten die je voorgingen te kunnen overtreffen? Meld je dan aan als buitenwiet-correspondent van 2020. We zijn zeer nieuwsgierig naar je plannen en zullen het met liefde volgen op CNNBS.

Prachtige autoflowers van CNNBS lezers in 2018.

Waarom?

In de eerste plaats natuurlijk omdat buiten wiet kweken leuk is, therapeutisch werkt én omdat je graag over je buiten-wietplanten vertelt. Omdat je groene vingers hebt, en je kweekkennis graag deelt en omdat het leuk is om reacties van lezers te krijgen. En tenslotte omdat je gewoon trots bent op de wietplanten in je tuin. We zullen je met raad en daad bijstaan en je met liefde van wietzaden voorzien. Daarover gesproken; ook als je met de 5 CNNBS Autoflowers aan de slag gaat ben je welkom als buitenwiet-correspondent.

Of je nou een ervaren rot bent of dit jaar voor het eerst buiten een wietplantje kweekt, dat maakt ons niet uit. Een beginners-kweekverslag is namelijk ook erg leuk en vaak heel leerzaam. Wees trouwens ook niet bang voor grote verplichtingen want meer dan één verslag en een paar foto’s per maand vragen we niet van je. Je bent immers niet de enige buitenwiet-correspondent 😉

LEES OOK: Test: kweek deze zomer gratis 5 CNNBS Autoflowers!

Stuur ons een mail met je plannen en je ervaring of wat foto’s van een voorgaande buitenkweek, en we nemen contact met je op. We zijn net zoals jij grote cannabisliefhebbers dus aarzel niet om mee te doen. De buitenwiet correspondenten die je voorgingen zijn daar ook beter van geworden, kijk maar eens naar de mooie planten van je voorgangers.

De verzonken kas van Mogow.

Het geheim van Dr. Dreten? Verduisteren!

De tuin van Heady McDank in het najaar van vorig jaar.

In 2015 was Dokter Groen onze allereerste buitenwiet-correspondent.

Doe mee!

Ben je wel in voor een avontuur als buitenwiet-correspondent? Stuur ons dan even een mail met daarin je plannen en eventueel een foto van je mooiste wietplant buiten. Mailen kan via het CNNBS contactformulier, dat hier te vinden is. We hopen snel van je te horen!

(advertenties)