(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een smakelijke en typische haze-soort die gaat onder de naam X-Haze. Een toepasselijke naam want over de genetische achtergrond van de soort is niet veel bekend. Wel weten we dat de sativa dominante en stabiele haze-kruising een fris citrus-slash-haze aroma heeft, en je een prettige creatieve buzz geeft.

X-Haze is een soort mister X onder wietsoorten. De ervaren zadenmakers van Sensi Seeds houden de genetische achtergrond van deze mysterieuze wietsoort namelijk voor zich. Misschien om het copy cats moeilijk te maken, wie zal het zeggen. We kunnen het ze in ieder geval niet kwalijk nemen als dat het geval is, want X-Haze is een heerlijke plant.

Wanneer je X-Haze zaden opkweekt zul je merken dat de soort een degelijk kweekprogramma heeft doorlopen. De planten zijn stabiel en groeien gelijkmatig op, wat zeer prettig is wanneer je een sativa dominante soort onder de duim moet houden.

Indica invloeden zorgen ervoor dat X-Haze in een binnensituatie goed te temmen is, al heeft de soort natuurlijk wel een lichte neiging om snel de hoogte in te willen. De bloeifase is met maximaal 80 dagen niet de allerkortste, maar dat maakt X-Haze goed met een grote opbrengst en een voortreffelijke rijke haze-smaak. Die doet denken aan de klassieke Silver Haze, maar dan gecombineerd met een aangenaam rauw Skunk-randje.

Het effect van X-Haze geeft je een fijne energieke en creatieve rush, maar ontspant tegelijkertijd ook het lichaam. Het is geen typische pijnbestrijder of wietsoort tegen slaapproblemen, maar eerder een soort om een heerlijke relaxte zondagochtend mee te beginnen. X-Haze geeft je energie en een uitstekend humeur. Het effect houdt lekker lang aan en is gewoon heel prettig, het leven is mooi!

  • Soort: sativa dominante (60%) haze-hybride
  • Genotype: niet bekend
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 65 tot 80 dagen
  • Effect: creatief, energiek, high
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)