(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wil je nou dit jaar voor de verandering eens niets met toprot te maken krijgen, dan is Quick One een aanrader. Een indica dominante en automatisch bloeiende soort en een van de snelst groeiende rassen die er zijn. Zaai Quick One rond ijsheiligen (halverwege mei) en oogst haar zoete vruchten al halverwege juli!

Of Quick One nu wel of niet goed tegen schimmels bestand is, doet er eigenlijk niet toe. De wietsoort is namelijk zo snel dat ze helemaal nooit met nat en koud herfstweer te maken krijgt. De bloei gaat bij deze soort automatisch en de planten groeien als een speer.

Deze autoflower van Royal Queen Seeds stamt af van de klassieke autoflower Lowryder, een kruising tussen de soorten Williams Wonder, Northern Lights en Ruderalis en zo’n beetje de allereerste officiële autoflower hybride. Over het lichtregime hoef je je met deze soort dus geen zorgen te maken, het plantje weet zelf uitstekend wanneer ze in bloei moet gaan.

 

Over het geslacht van Quick One hoef je je trouwens ook niet druk te maken. Dat zullen altijd vrouwelijke planten zijn aangezien de zaden vakkundig gefeminiseerd zijn. De bloei gaat bij deze autoflower vrijwel direct van start, zodat de planten uiterlijk 9 weken na het zaaien geoogst kunnen worden. De meeste exemplaren zullen echter al na 8 weken klaar zijn.

Quick One is dan misschien niet de allergrootste opbrenger die er is, ze wordt toch gemakkelijk een centimeter of 50, 60. Geef haar een warm en zonnig plaatsje in je tuin, en een mooie grote pot en je kunt een oogst van zo’n 100 gram verwachten. Tot 150 gram is volgens Royal Queen zelf ook mogelijk, maar dan moet je wel over hele groene vingers beschikken.

De wiet zelf smaakt na een goed droog- en cureproces lekker fris en kruidig en heeft een sterk aroma van citrusvruchten. Het THC percentage van Quick One ligt ongeveer op 13 procent, net iets lager dan het gemiddelde van 15 dus. De wiet geeft je dan ook een prettige en fysieke high waar je de hele avond van kan blijven genieten. Om vervolgens als een roosje te slapen.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: Strong Indica, Ruderalis
  • Cyclus: 8 tot 9 weken van zaad tot oogst
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Smaak: fris zoetzuur, citrus
  • Effect: prettig fysiek stoned effect
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)