(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Green Magic doet haar naam zeker eer aan. Een magisch smaakprofiel maakt deze complexe wietsoort lekker, maar ook bijzonder opwekkend werken voor een indica-dominante hybride. De zoete pittigheid lokt je naar deze strain, die garant staat voor lichamelijke ontspanning en mentale euforie. Laat je verrassen door deze unieke wietsoort die Amsterdam Genetics uit hun hoge hoed goochelde. 

Amsterdamse tovenarij

Goede genetica en wat tovenarij door de breeders van Amsterdam Genetics, dat zijn de ingrediënten voor Green Magic. Een indica-dominante hybride die de harten van menig cannabis-liefhebber sneller doet kloppen. Het is dan ook niet vreemd dat deze soort binnen korte tijd na haar introductie in Amsterdamse coffeeshops ook razend populair is geworden in de omgeving.

Groei en bloei

Omdat deze wietsoort beschikt over zowel indica- als sativa-genen, raadt Amsterdam Genetics aan de Green Magic wat langer in de groeifase te laten. Ze wordt binnen niet hoog, zo’n 1 tot 1,5 meter, dus zelfs in de CNNBS G-Kit kun je haar grotendeels haar gang laten gaan. Buiten groeit deze bijzondere strain uit de hoofdstad 1,5 tot 2,5 meter in de hoogte en zul je haar dus in toom moeten houden als je de buren in het ongewisse wilt laten. Overigens wordt je geduld uit de groeifase beloond met een relatief korte bloeiperiode, deze duurt doorgaans 8 tot 9 weken.

Ondanks de sativa-genen in deze plant, blijft het echter overduidelijk een indica-dominante hybride. Zo levert de plant in haar korte bloeitijd compacte bloemtoppen met een lichtgroene kleur. Per vierkante meter zal Green Magic binnen ongeveer 450 – 500 gram per plant opleveren. Als je haar buiten kweekt kun je rekenen op een oogst tussen de 400 en 500 gram per plant.

Smaakexplosie

Door het complexe terpenenprofiel van deze plant is het moeilijk een vinger te leggen op de exacte smaak. Deze wordt dan ook omschreven als een pittig-zoete mix van chocolade met een vleugje munt. Bovendien maakt deze overvloed aan terpenen de strain niet alleen smakelijk, maar ook medicinaal zeer breed inzetbaar.

GREEN MAGIC 🌱 #greenmagic #amsterdam #amsterdamweed #stoner #lovely #taste #structure #cannabis #seeds #boerejongensbij #coffeeshop #marijuana #thc #trichomes #nugs #dispensary #amsterdamgenetics

Een bericht gedeeld door Amsterdamgenetics (@amsterdamgenetics) op

Haar zoete eigenschappen heeft Green Magic van haar White Choco kant. Een van de ouders van deze unieke soort, die ook uit het nest van Amsterdam Genetics vloog en haar strepen al lang heeft verdient in de hoofdstedelijke coffeeshop-scene. Deze indica-genen verlenen Green Magic haar pijnstillende effecten en een lichamelijke ontspanning voor de gebruiker.

Door White Choco te kruisen met Green Manalishi (Pacific G13 x G13/Hash plant) krijgt Green Magic ook lichte sativa-trekjes. Deze zijn merkbaar in de groeikarakteristiek, vandaar dat ze een langere voorgroei-periode behoeven. Maar ook in de uitwerking van deze strain is dit erfgoed merkbaar aanwezig. Zo wordt je er blij, energiek en euforisch van en zul je een opwekkend creatief gevoel krijgen wanneer je deze smakelijke wiet rookt.

  • Soort: 60% indica – 40 % sativa
  • Genotype: White Choco (White Russian x Chocolope) x Green Manalishi (Pacific G13 x G13/HP)
  • Bloeitype: Gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Effect: medicinaal, ontspannen, euforisch en creatief
  • Smaak: Zoet (chocolade), kruidig (munt)
  • Zadenbedrijf: Amsterdam Genetics
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)