(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Skunk genen en de autoflower eigenschappen van ruderalis maakten van Bloody Skunk Auto een gemakkelijk te kweken buitensoort. De stoere naam die de strain heeft, is gekozen omdat deze autoflower altijd paars van kleur wordt, dus ook zonder koude temperaturen in de bloei.

Dat Bloody Skunk Auto geen koude temperaturen nodig heeft om paars te kleuren, is prettig want zoals het een autoflower betaamt is ook deze soort van Sweet Seeds al midden in de zomer klaar voor de oogst. Op die manier ben je dus verzekerd van een mooie paarse voorraad buitenwiet.

Om deze 100% autoflower te maken, kruisten de specialisten van Sweet Seeds hun eigen Sweet Skunk Auto met een speciaal geselecteerd fenotype van Red Poison, die voor de prachtige paarse kleur van Bloody Skunk Auto heeft gezorgd. De gefeminiseerde Bloody Skunk Auto heeft ongeveer zeven weken nodig om haar toppen te produceren. Vooraf daaraan gaat een groeiperiode van een week of vier, zodat je de planten ongeveer 11 weken na het zaaien kunt oogsten. Na een dag of tien drogen en een week of twee curen, laat je het smaken.

Bloody Skunk Auto heeft een zachte maar zoete skunksmaak die erg plezierig is en eigenlijk iedere cannabisliefhebber weet te bekoren. Op 420Magazine.com omschrijft iemand het als waarschijnlijk de meest zachte rookervaring ever, met een heel licht kietelend gevoel in je keel om je te laten weten dat je wiet rookt.

De planten hebben een structuur waarin je duidelijk de klassieke skunksoort herkent. Symmetrische vormen dus zoals een kleine dennenboom van gemiddeld ongeveer 85 centimeter hoog. Ze maakt daarbij veel zijtakken en een grote hoofdtop die pronkt als een piek op een kerstboom. Toppen zijn gewoonlijk mooi compact en laten zich in de bloeiperiode bedekken met een gulle laag trichomen.

  • Soort: indica dominante autoflower hybride
  • Genotype: Red Poison, Sweet Skunk Auto
  • Bloeifase: 6 tot 7 weken
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Geur/Smaak: zoet, zacht, skunk-achtig
  • Zadenbedrijf: Sweet Seeds
  • Verkrijgbaar bij: SeedMarket.com
Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)