(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

‘Ze’ zeggen weleens dat autoflower wietplanten minder potent zijn dan wietsoorten uit gefeminiseerde of reguliere zaden. Maar dan kennen ‘ze’ Auto Cinderella Jack nog niet. Zij komt voort uit twee legendarische THC knallers die puur op THC gehalte geselecteerd zijn. Auto Cinderella Jack heeft daarmee een ongelooflijk THC percentage van meer dan 20 procent!

Liefhebbers van kweekgemak en potente wiet kunnen met Auto Cinderella Jack hun lol op. Een zonnige plaats op je balkon of in de tuin is alles wat je nodig hebt om dit jaar enorm sterke wiet te kweken. Auto Cinderella Jack is een van de nieuwste strains van zadenbedrijf Dutch Passion, en is puur gemaakt om een autoflower met een zo hoog mogelijk THC percentage te ontwikkelen.

Cinderella 99 x Jack Herer

Dat Auto Cinderella Jack voortkomt uit twee van de meest legendarische wietsoorten, is eigenlijk puur toeval. De zadenmakers van Buddha Seeds en Dutch Passion hebben namelijk de handen ineen geslagen om een zo sterk mogelijke autoflower te maken, en selecteerden de geliefde klassiekers puur vanwege hun hoge THC gehaltes. Professionele laboratoriumtesten zijn tijdens het veredelingsproces gebruikt om steeds de meest potente exemplaren te kunnen selecteren. De automatisch bloeiende eigenschap kwam van een soort die Magnum heet en bekend staat om enorme opbrengsten.

Eigenlijk is Cinderella 99 ook een afstammeling van Jack Herer. De Amerikaanse breeder Mr. Soul van Brothers Grimm creëerde de soort uit een paar Jack Herer zaden die in een Amsterdamse zadenwinkel werden aangeschaft. In Amerika groeide de soort onder de naam Cinderella 99 uit tot een bijna even beroemde strain als Sensi Seeds Jack Herer zelf. En nu hebben Buddha Seeds en Dutch Passion de twee soorten na jaren dus weer bij elkaar gebracht, hoe mooi is dat.

Buiten kweken

Normaal gesproken zou je zowel Jack Herer als Cinderella 99 in het klimaat van de lage landen nooit buiten kunnen kweken. Daar is de bloeifase veel te lang voor, de toppen zouden verrotten voor ze goed en wel klaar zijn. Door de strains de automatisch bloeiende eigenschap mee te geven zijn ze al 10 tot 11 weken na het ontkiemen klaar. Wie nu zaait kan eind augustus oogsten.

Qua smaak en effect valt deze THC knaller in het tropische en activerende segment. Ondanks het extreme THC percentage hoef je niet bang te zijn dat je meteen in slaap valt. Deze automatisch bloeiende sativa geeft energie en is geweldig voor activiteiten of creatieve uitbarstingen. Haar smaak is zoet en haze achtig met aardse tonen en aroma’s van citrusvruchten.

  • Soort: sativa dominante autoflower
  • Genotype: Jack Herer, Cinderella 99, Magnum
  • Cyclus: 10 tot 11 weken van zaad tot oogst
  • THC: 20+%
  • Smaak: zoet, citrus, aards
  • Effect: euforisch, energiek, creatief
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion (in samenwerking met Buddha Seeds)
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)