(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Nee, Bubblegun is niet verkeerd gespeld maar een hybride strain die net iets meer naar haar sativa, dan haar indica kant leunt. Maar waarom dan toch die ‘n’ aan het eind? Wel, omdat Bubblegun het product is van een kruising tussen Bubble Gum uiteraard en AK-47 – jawel! 

Qua naam zou Bubblegun gerust een Amerikaanse superstrain kunnen zijn maar dat is niet het geval. Het gaat hier namelijk om een Néderlandse superstrain en het nageslacht van wietsoorten die zichzelf al meer dan bewezen hebben. Wat dacht je van Big Bud, Northern Lights, Skunk en AK-47?

Bubblegun is een gefeminiseerde wietsoort uit de GOLD selectie van Spliff Seeds. Een van hun grootste succesnummers dus en een grote opbrenger met een bloeifase tussen de acht en negen weken. Ondanks haar lichte sativa dominantie maakt ze harde compacte toppen aan zoals AK-47.

De groeikracht is sterk bij Bubblegun. Planten maken razendsnel een groot en sterk wortelgestel aan waarmee ze gulzig water en voeding opnemen. Zowel groeien als bloeien doet Bubblegun uitbundig, zodat herstel van eventuele training- of snoeitechnieken supersnel verloopt.

De smaak van Bubblegun is extreem zoet en doet denken aan snoep en Bubblicious kauwgom. Qua effect komt Bubblegun snel maar kraakhelder binnen. Ze geeft je een activerende high maar pas op want als je er flink van doorstoomt kan ze uitstekend een couchlock veroorzaken. Voor patiënten kan ze een welkome verlossing van pijn en slapeloosheid betekenen.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: Big Bud, Northern Lights, Skunk, AK-47
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Smaak: zeer zoet, Bubblicious kauwgom
  • Effect: heldere high, prettige ontspanning
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertenties)