(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Val je op blond en goedkoop? Check dan zeker deze Blond Russian Lady, een zoete en potente kruising tussen White Widow en AK-47 die wit ziet van de trichomen waardoor ze als blond bestempeld wordt. Blond Russian Lady is goedkoop omdat het huismerk zaden zijn, maar is zeker niet minder goed, zoet en potent als andere cupwinnende wietsoorten.

Dat Blond Russian Lady een goedkope blonde dame is, betekent niet dat ze niet ontzettend waardevol is. De indica is namelijk een directe afstammeling van de cup winnende White Russian, een klassieker uit de jaren negentig waar cannabisliefhebbers nog steeds warm voor lopen en die vandaag de dag nog steeds cannabis competities weet te winnen.

We bespreken de indica dominante Blond Russian Lady. Een huismerk wietsoort van Dutch Headshop op basis van White Russian van Serious Seeds. Een indica dominante en gefeminiseerde wietsoort welke bekend staat om haar dikke laag witte trichomen en je daarom best als blond mag bestempelen. Een wietsoort die al geliefd was in de jaren ’90 en vandaag de dag nog steeds met de nieuwste wietsoorten kan concurreren. Een zoete wietsoort die slechts 8 tot 9 weken bloeit en keisterke, zoete, witte wiet oplevert.

Blond Russian Lady is indica dominant en groeit uitbundig, snel en maakt mooie dikke zijtakken aan, vooral wanneer je de plant in de groeifase één of twee keer topt. Ze groeit dan uit tot een zeer fraaie wietplant met een smakelijk zoet aroma en een sterk psychoactief effect dat stimuleert en ontspant.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: AK-47, White Widow
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Smaak/geur: zoet
  • Effect: sterk psychoactief effect, ontspannen, pijnstillend
  • Zadenbedrijf: Dutch Headshop
(advertenties)