(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

‘Huh, hasj kun je toch niet verdampen?!’ Nou, vanaf nu dus wel! Online-dienst 420Vape heeft namelijk een elektrische joint op de markt gebracht op basis van een hasj-extract, met échte THC E-liquid. Je kunt voortaan dus overal een e-joint roken zonder dat je er iemand mee lastig valt. De THC liquid bestel je met of zonder handige vape-pen eenvoudig via internet, dus je hoeft er niet eens voor de deur uit.

Hasj verdampen

Het is één van de grote heikel punten van de hasjkikkers en andere wietliefhebbers, je kunt niet anders dan je smakelijke maroc of nederhasj met een sigaret (of in een pure joint) te draaien en te verbranden. Het nadeel hiervan is dat roken natuurlijk ongezond is en dat je altijd vloei, tip en wiet/tabak moet hebben om je sticky-icky te draaien.

Stiekem een joint roken in het bos? Geen probleem met de geurloze THC-liquid van 420Vape.

Bovendien wordt het je niet echt in dank afgenomen als je in de bushalte of bij een niet-blowende vriend binnen een dikke toeter opsteekt, met de zware rook die ervan afkomt. Tot nu toe was er echter geen andere manier om hasj te gebruiken. Handheld verdampers voor wiet schuif je namelijk makkelijk in je zak nadat je er klaar mee bent, maar daar kan geen hasj in.

En dat is jammer, want naast dat roken überhaupt niet zo gezond is (vergeleken met verdampen bijvoorbeeld) kun je niet even snel een hijsje hasj nemen op een openbare plek zonder dat je raar wordt aangekeken.

Het zal niet iedereen boeien dat je wordt aangekeken als je blowt op straat, maar hoe tof zou het zijn als níemand weet dat jij high wordt terwijl je aan een heerlijke E-joint zit te lurken?

THC E-liquid

Want dat kan tegenwoordig. 420Vape, een online-dienst die in een grijs gebied van justitie opereert, ontwikkelde een elektrische joint met échte THC-liquid op basis van een hasj-extract. Het eindproduct is een donkergekleurde maar egale liquid die – indien gewenst – kant en klaar geleverd wordt met een stijlvolle vape-pen.

De 420Vape THC e-liquid bestel je zonder of met stijlvolle pen-batterij.

Een echte E-joint dus. Want vergeleken met een wietverdamper waar je je kruiden indoet, komt hier een serieuze dampwolk uit. Deze smaakt zoet en mild naar hasj maar het mooie is dat je dat absoluut niet ruikt! De THC e-liquid van 420Vape is namelijk volledig geurloos. Je kunt dus zonder problemen bij je collega’s aansluiten tijdens de rookpauze met dit apparaat, want niemand zal weten dat jij een vette stick rookt.

Daarbij is het ook nog eens een stuk voordeliger dan alleen maar wiet of hasj roken, want de gewone blower wordt na een paar trekjes van de THC-liquid al high. Met ongeveer 200 puffs per cartridge ben je voorlopig nog wel even zoet dus 😉

Discreter high worden dan met de hasj E-joint van 420Vape kán bijna niet, dus bestel hem snel HIER.

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
1
(advertenties)